Intervju efter förlust mot UNIK FK i Gothia Cup 2019
Gothia Cup 2019

Fler bilder (+81) >>
Vi visste att vår resa skulle bli ett äventyr som egentligen kunde slutat hur som helst, vårt fokus i första hand var inte resultaten  utan svetsa samman laget till att vilja bygga vidare på det de själva startat. Och som de gjorde det, tjejerna spelade sin bästa fotboll i alla matcher. Kan ha varit någon halvlek som kunde sett bättre ut. I slutspelet dominerade vi egentligen alla matcher och borde kanske tagit oss lite längre än vad vi gjorde, men fotboll handlar om att det lag som gör flest mål vinner och ibland är det inte rättvist.

Vi ledare kan bara säga att det var en helt fantastisk vecka, vilka tjejer. Man tar verkligen hand om varandra och välkomnar nya som om de varit med i laget jämnt. Förstår att det kan finnas annat som lockar men se till att bygga vidare på den gemenskap som ni byggt upp för det är den som kommer ta er framåt, och med det kommer resultaten.

Nu blir det nån veckas uppehåll innan vi behöver komma igång inför höstseriens start.

Och det kommer fler cuper i höst för de som vill, nästa sommar hittar vi nya utmaningar

STORT TACK TJEJER, för att vi får vara med på er resa!!