Samling:13:00
Tjust-TT 2-2 (1-1)
2020-08-09 12:47
Varmt, Stenhård plan och en riktigt dålig division 2 match.
Vi startar matchen bra, rullar boll rör oss som vi ska, och det ger också utdelning tidigt. Wilma Wigren är som vanligt fullständigt orädd och satsar allt i en duell mot Tjust målvakt,  Wilma är först på bollen och petar fram den till Vilma som enkelt rullar in 1-0 Tyvärr kommer deras målvakt väldigt fel in i situationen och wilma skadar sig illa. Tyvärr så illa att förmodligen säsongen är över. (Befarat korsband) Deras målvakt ska ha en eloge för sitt beteende efter situationen. Detta var en ren olyckshändelse. Det ska tilläggas att Hanna Sparv kände redan på uppvärmningen att hennes baksida lår inte håller för spel. Tunga avbräck. Efter ledningsmålet så tappar vi matchen, Tjust bjuder inte upp till någon vidare fotboll,  bara långbollar och det gör dom bra, dom är pigga och springer på allt. Och tyvärr hittar vi inte tillbaka till det spel som vi är bäst på. Spel på backen. Kvitteringen kommer precis innan vattenvilan i mitten på första. Ett slumpmål, tror det var ett ihopslag mellan vår spelare och deras, och bollen går olyckligt in i mål. I andra halvlek fortsätter eländet, långa bollar massa bolltapp på en usel fotbollsplan. Clara får kontroll på bollen i straffområdet, dribblar två spelare som inte hänger med tillslut sparkar dom på claras ben och vi får straff.Som Becca rullar in hur säkert som helst. Med 30 minuter kvar av matchen så fick man lite hopp om 3 poäng. Men icke Tjust kvitterar ganska snart efter vårt mål. Och ska man vara ärlig så sista delen av matchen var Tjust närmre ett ledningsmål än vi. Vi tar med oss en jävla bra kämpa insats. Resten lämnar vi kvar på den betonghårda planen i Gamleby, och siktar mot Eksjö hemma på vår fantastiska Torpavall på Lördag.