Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås FF-Torpa AIS
1 - 3
BK Kenty
Tranås FF-Torpa AIS1 - 3BK Kenty

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 april, 13:00
Plats:Bredstorps IP - Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 230321001
Samling:11:30
Seriepremiär
2019-04-14 12:32
Tranås/Torpa-Kenty 1-3 (0-1)

Mardrömsstart!
0-1 redan efter knappa 4 min. Ett långt uppspel från Kentys högerback när vi ligger lite högt med vår backlinje gör att vi får jobba felvända. Kentys snabba och skickliga högerytter utnyttjar detta och kan spela in till en fristående forward och våran Julia är chanslös i målet. Det känns som detta gör oss lite ängsliga och viljan att göra sig spelbar avtar. Vi blir lite tystare än vanligt. Kenty rullar mkt boll i backlinjen men när dom väl anfaller är det med långa bollar på kanterna. Vi har det svårt i passningsspelet. Sällan lyckas vi hitta rätt med 2-3 pass i rad. Dessa ständiga bolltapp gör att vårt egna offensiva spel oftast stannar i höjd med mittlinjen. När vi väl lyckas få upp bollen med kontroll på deras planhalva känns det som vi är ganska giftiga varför det inte känns helt omöjligt att vända matchbilden.
Andra halvlek fortsätter i stort sätt på samma sätt som första med mkt felpass. 
Dock får vi till ett gyllene anfall efter dryga 10min. Wigren sprintar ifrån på högerkanten, spelar in till Maria som hittar Sparv på bortre stolpen som behärskat sätter bollen i nät. Härligt! Äntligen! Ett vackert fotbollsmål!
Tyvärr varar glädjen i 10-15 sek då Kenty gör 1-2 direkt efter avspark.
Givetvis psykologiskt mkt jobbigt. Vi kämpar på. Alla vill mycket men vi får inte till något eget spel. 
Vi ska inte glömma att vi möter ett mycket starkt Kenty. De pressar och stressar oss men vi måste kunna hantera det bättre i fortsättningen .
Bäst i TT idag var Sparv och Sterne. 
Nu släpper vi detta och gör en bra träningsvecka💪⚽️
/Ledarna
 

<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner