Matchnummer: 230321032
Samling:17:30
2019-05-16 08:30

Skönt att vara tillbaka på vår hemmaborg, på konstgräset kan vi spela det spel vi är bäst på, snabba passningar, högt bolltempo.

Vi startar matchen bra, för spelet skapar chanser, spelar väldigt kompakt i försvaret, i synnerhet Linnea som är felfri i första halvlek!

känslan är att vi behöver få dit 1-0 i första, för Egnahem spelar bra fotboll och ligger rätt i sina lagdelar. I 30e minuten kommer så 1-0. Ett fint anfall, Hanna Sparv hittar Maria,som beslutsamt sätter dit bollen vid första stolpen. 12 minuter senare ökar Hanna själv på ledning via ribban sätter hon 2-0, denna gång är det Maria som bjuder tillbaka med ett fint pass.

I halvtid är vi överens om att vi kontrollerar matchen, betonar vikten av att inte slappna av utan att gå ut och fortsätta spela vårat spel, vilket vi oxå gör, en spelmässigt bättre andra halvlek än första

Vi gör oxå 3-0 tidigt på ett härligt anfall Hanna Sparv kommer loss på sin kant och serverar Wilma Wigren som enkelt kan göra mål, (tar löpning hela vägen! viktigt)

i mitten av andra ökar Maria på ledning ytterligare med ett mycket fint mål, ett hårt välplacerat skott, hög klass.

Tycker återigen vi gör en mycket bra laginsats, alla får speltid Marri kommer in på yttermittfält och gör det bra, Elin och Tilda gör det bra på sina ytterbacksplatser

Clara kommer in på topp full av energi. Maria ska ha extra plus i dag för 2 mål och 1 ass, Hanna 2 ass och 1 mål, Linneas första halvlek magisk. Och Julia B lugn och trygg i målet! Men vill understryka den kollektiva insatsen VI VINNER SOM ETT LAG!!!