Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Frödinge-Brantestad SK
2 - 3
Tranås FF-Torpa AIS
Frödinge-Brantestad SK2 - 3Tranås FF-Torpa AIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 maj, 15:00
Plats:Lundavallen
Tävling:
Matchnummer: 230321039
Samling:13:30
5e raka vinsten!
2019-05-19 20:11
Bra gjort tjejer!!
Att vinna på beställning är aldrig lätt. Självklart är vi skyhöga favoriter när matchen börjar. Vi kommer från 4 raka vinster medan Frödinge-Brantestad fortsatt är på 0 poäng. Lurigt läge..Vi möts av en idyllisk liten arena med mysig inramning. Härligt! Ska medges att vi är rejält skadskjutna inför den här matchen. Våra duktiga bebisar är med Smålandslaget + att nyfödde Elsa är på mosterbröllopp. Tanter Stina o Marri är oxå på vift..!
Alltså 5 från föregående match är inte med...Då har jag ändå inte nämt det mest anmärkningsvärda...! Tummen är inte med. Tummen våran underbara lagledare är ledig. Mkt ovanligt men oxå härligt. Han ser sin son Jonatan springa Gbg-varvet på 1h 22 min. Otroligt snabbt.
Totto o jag går vanliga promenad över planen som är allt annat än mysig. Det är månkratrar och bunkrar över allt. Detta kan bli jobbigt!!!
Stämningen i laget är dock på topp. Uppvärmningen ok.
Brukar snegla lite på motståndaren under uppvärmningen. - Vi är klart starkare!
Laguppställning:
JuliaB vår kapten i mål.
Hö. back Elin(Tummens dotter (tryggt)) 
Mittlås SaraS, W. Nilsson
Vä. back  Linnéa 
MF - Moa, Lydia, Rebecca, Sparv
Anfall- VilmaL( nyfrisk) o Maria
Bänk. Erna, Sara J , Tilda o div 2 debuterande i år Hanna Sv.

Vi önskar att spela lite rakare och längre än vanligt med tanke på underlaget . 
I minut 9 tar vi ledningen. Vår formstarke vä. back Linnéa drar på ett långskott. Skönt med ett ganska billigt ledningsmål. Vi fortsätter att dominera. Hemmalaget kvitterar lite onödigt . Vår duktiga och rutinerade mittback Wilma N vill inte rensa rejält utan ett jobbigt motlägg och en drömträff gör matchen jämn igen.
Revanschlusten lyser i W.N’s ögon. I anfallet efter är hon väldigt nära att göra mål och bara minuten senare händer det . En perfekt slagen hörna av H. Sparv nickas elegant in av Wilma N. Gott. Maria ökar på ledningen till 3-1 med ett riktigt klassavslut. Yttersida i krysset. Snyggt . Maria borde kanske stängt matchen helt minuten före halvtid då hon blev frispelad av Vilma L.
Vi går nöjda med 3-1 till pausvila.
Här borde nog Totto o jag vara lite mindre nöjda. Jag åtminstone tror att vi kommer vinna 4-5 bollar o kanske smittar sådana dolda tankar över på laget. Dock gör vi bra kämpainsats i andra halvlek när inte spelet stämmer som vi vill.
Alla i laget får med beröm godkänt med extra + till Sara Sterne och Rebecca Ekvall.
Nu väntar en rad med tuffa matcher som vi tränare ser fram emot. Vi ser en enorm potential i laget. Det är viktigt att vi tränar bra samt att vi ser till att vi är tillgängliga när det är match.
Stolta ledare
 

<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner