Matchnummer: 142202021
Samling:14:30
Jämn historia mot ÖIS/Vista
2019-05-19 21:34
Det blev en jämn historia i dagens div.3-match på Bredstorp där ÖIS/Vista drar det längsta strået och vinner med 3-4. Ö/V börjar matchen riktigt starkt och leder välförtjänt med 0-2 efter första 25 min. Vi jobbar oss dock in i matchen och i 38:e nickar Michelle (som idag gör debut i div.3) snyggt in bollen i mål på en fin hörna slagen av Moa. Vi tar med oss den goa känslan ut i andra och visar att vi vill vinna den här matchen. I 55:e kämpar Ellen till sig en straff som Sara förvaltar på bästa sätt. 2-2!! Nu kändes vi ostoppbara men istället lyckas Ö/V göra både 2-3 och 2-4. Tungt. I 86:e kommer dock en efterlängtad reducering till 3-4 där Jossan tar ett jättejobb tillsammans med Lydia och Ellen. I matchens sista minut skapar vi en hörna och är så nära att trycka in en kvittering! Tyvärr ville det sig inte denna gång. Vi går poänglösa ut striden och kan bara gratulera Ö/V till 3 p och en väl genomförd match. Eloge till hela laget för att vi aldrig ger upp utan kämpar i 90 minuter trots underläge! Fortsätter vi med det kommer poängen, det är jag helt övertygad om.