Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Fredriksdal/Äng
2 - 2
Tranås/Torpa B
Fredriksdal/Äng2 - 2Tranås/Torpa B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 maj, 17:00
Plats:Högåsavallen
Tävling:
Matchnummer: 142202030
Samling:15:30
Oavgjort mot Fredriksdal/Äng
2019-05-28 09:17
Skön poäng borta mot Fredriksdal/Äng i söndags! Matchen, som bjöd på mycket kamp men mindre skönspel tack vare blåst och svårspelad plan, slutar 2-2 efter att vi lyckats vända underläge till lika två gånger. 

Vi börjar första halvlek bra och även om vi skapar några farliga lägen är det F/Ä som tar ledningen med 1-0. Kvittering till 1-1 kommer efter 30 min när Jossan skruvar in en frispark i bortre krysset med sin vassa vänsterfot. Riktigt snyggt! Tyvärr lyckas vi inte hålla resultatet till halvtidsvilan då F/Ä i 43:e tar ledningen med 2-1. Kändes inte helt rättvist. I halvlek pratar vi om att aldrig ge upp och att göra allt vi kan för att vända. Och vi lyckas! I slutet på andra snurrar Clara upp större delen av F/Ä:s försvar och serverar Ina med en fin pass snett inåt bakåt i straffområdet. Ina gör inga misstag utan trycker snyggt in bollen i högt i målet. Underbart!! Samtidigt som vi skapar lägen för att avgöra har F/Ä under halvleken haft lägen (b.la. ett stolpskott) så 2-2 får anses som ett rättvist resultat.   

Riktigt gott att vi får med oss en poäng tack vare en massiv kämparinsats från hela laget! 💪🏻 Trots att i princip varje spelare i F/Ä är större än oss viker vi inte ner oss i närkamperna. Härligt att se! Extra eloge till Clara som troligen löpte mest av alla och var ett ständigt hot mot F/Äs backlinje, Sara J som är stabil bakåt och samtidigt farlig framåt med sina långa inkast (fick dessutom pris som matchens spelare!) och vår målvakt Emilia som trots smärta i axeln biter ihop och spelar hela matchen.

Nu fortsätter vi på den inslagna vägen! 🙌🏻⚽️

/Alex

<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner