Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Tranås/Torpa B
4 - 0
Vimmerby IF B
Tranås/Torpa B4 - 0Vimmerby IF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 09 augusti, 19:00
Plats:Bredstorps IP - Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 142202055
Samling:17:30
Referat: Tranås/Torpa B - Vimmerby IF B
Vinst mot Vimmerby!
2019-08-09 22:53
Grym start på hösten i div 3 där vi tar en stabil seger med 4-0!
Matchen inleds hyfsat jämt där båda lagen känner på varandra. Skapas ett par halvchanser där Vimmerby har en boll i stolpen och där Eira har ett jätteläge, men målvakten var i vägen. Vi tar över matchen mer och mer med ett bra driv och engagemang i spelet. Sara sätter 1-0 på ett långskott. Efter det trycker vi på mer och Vimmerby får svårt att stå mot oss. Sara har en fin frispark i undersidan av ribban, frågan är om den var över linjen!? Sparv sättet 2-0 där hon snor bollen på ett hemåt spel, där Tilde sätter bra press på backen som blir tvungen att spela hem där Hanna dyker upp. Några minuter senare kommer 3-0, ett mål  som innehöll matchens delikatess! Clara sätter fart mot två backar, precis när vi alla tror att hon ska rycka från backen så hittar hon in med en delikat passning snett bakåt till Maria. Maria fick öppen gata och kunde rutinerat placera bollen i mål!
Vi gör en grym första halvlek där alla jobbar tillsammans.
I andra halvlek kommer Vimmerby ut hårt inledningsvis. Men vi hanterar det med lugn och trygghet i spelet. Vårt försvar var tryggheten själva genom hela matchen. Vi släpper i princip inte till något skott mot vårt mål sista 45 min. Vi kontrollerar andra halvlek och spelar bra fotboll.
Med några minuter kvar knorrar Ellinor in 4-0 på frispark.

Summerat gör vi en riktigt bra match där all förtjänade en extra eloge! Stabilt försvarsspel i kombination med vasst anfall, då är vi svårslagna.

Ett stort extra beröm till vår målvakt Julia Ranler (född 04) som gjorde din senior debut och höll nollan! Julia var säker i målet och gjorde en grym match!

<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner