Referat Visingsö AIS - Tranås FF
2018-08-21 10:27

Visingsö vs Tranås FF  1-2 (1-1)

Fredagskväll och dags för en ny match även den på bortaplan Visingsö som ligger 3:a i tabellen en bit bakom oss alltså en tuff bortamatch att vänta.

Det här blir den tredje matchen på en vecka och den andra raka på bortaplan! Det märks också i början på matchen då vi verkat lämnat huvudena kvar på färjan det är väldigt virrigt och Visingsö tar kommandot och skapar ett par vassa chanser vi hänger inte med. Så i den 20:e minuten tar dom ledningen på ett kanonskott ribba in helt otagbart för Mirre i målet och i det läget fullt rättvist. Vi jobbar in oss i matchen och gör en helt ok sista kvart där vi också lyckas kvittera när Benja trycker in 1-1 på egen retur 1-1 står sig till halvtid.

Andra halvlek går vi över och spelar 4-4-2 ett drag som blir lyckat för i den andra halvleken kan man återigen känna igen TFF nu är det helt annan fart och fina kombinationer vi får se. Vi trycker ner Visingsö och skapar ett par vassa lägen Affe har en boll i ribban som är nära att resultera, Bashe har en frispark direkt i mål som blir bortdömt varför vet jag faktiskt inte men vi fortsätter trumma på så i matchens sista skälvande minuter rycker sig Affe loss och sätter dit 1-2 i den 88:e minuten!

Och det blir också slutresultatet en mycket viktig seger! Det här var inte vår bästa match men med tanke på det tuffa schemat vi haft så är det en helt fantastik prestation att komma ut med full pott (9 poäng) med så täta matcher!

Som tur är går vi nu in i en mer normal period nästa match är Hvetlanda även den på bortaplan Heds Arena söndag klockan 14:00 är det som gäller