Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Tranås FF 1
4 - 2
Nässjö FF 1
Tranås FF 14 - 2Nässjö FF 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 augusti, 15:00
Plats:Bredstorps IP Friidrottsplanen
Tävling:
Matchnummer: 145101040
Samling:14:00, bredstorp
Aktivitetsinfo: samling kl 14
2:a raka för Tranås FF F-15
2019-08-25 20:31
På söndagen fick vi hälsa Nässjö IF välkomna till Bredstorp och friidrottsplan och det var som en högsommardag där vi till och med hade vattenpaus i båda halvlekarna. Efter fredagens borta seger så var känslan på topp och för att kunna haka på toppen så fanns det egentligen bara vinst.
Från start tyckte jag ändå att Tranås var det bättre laget och det var inte mycket vi släppte till bakåt alls och vi hade några bra målchanser innan vi satte ledningsmålet. Redan i 2 minuten kunde vi tagit ledningen men det vill sig inte riktigt, efter det hade vi några chanser till fram till den 35 matchminuten då Kajsa sätter 1-0 efter pass av Miranda. Men i samma matchminut så får Nässjö en frispark som slås och vi är inte riktigt med och det slutar med ett inlägg efter backen och öppet mål och vi har 1-1. Detta resultat står sig till halvtidsvilan.

I halvtid pratar vi lite om att vi inte ska stressa då spelet i första blir lite för hafsigt och rörigt, vi vet ju att tjejerna kan mycket bättre.

2 minuter i på andra så får vi vårt första läge och det är Ellen som passar fram Michelle som sätter 2:an för TFF. Efter det så radar vi upp ytterligare målchanser och det vi pratade om i halvtid har verkligen uppfattats av spelarna för vi spelar mycket bättre och jag tror tjejerna kände att allt gick mycket bättre.

I den 56 matchminuten så är det Miranda som passar fram till Michelle som sätter sitt andra för dagen och vi har 3-1 vilket jag (kanske lite partisk) tycker är helt rättvist. Vi har ytterligare chans att punktera matchen, istället frå Nässjö Hörna och i efterspelet av denna så sätter Nässjö reduceringen och vi har 3-2. Nässjö har efter detta en bra chans att utjämna men Jullan räddar den till hörna som inte ledde till något mer.

I matchens sista minut så fälls Medina i straffområdet och Tranås får straff, Ellen kliver fram och placerar den fint till 4-2 vilket också blir slutresultatet. En riktigt skön seger och 3 nya härliga poäng och är kvar på tredje plats i serien.

Sett till hela matchen så tycker jag att det är ett helt rättvist resultat.

Nu siktar vi på 3:dje raka på Tisdag då Vetlanda kommer på besök.

Resultat Tranås FF - Nässjö IF 4-2 (1-1)


Målskyttar:
35 1-0 Kajsa Lagerqvist (Miranda Åkerstedt)
35 1-1 Hedda Erixon (Nässjö IF)
42 2-1 Michelle Sparv Helgesson (Ellen Leijon Kraft)
56 3-1 Michelle Sparv Helgesson (Miranda Åkerstedt)
61 3-2 Isabelle Bruce (Nässjö IF)
80 4-2 Ellen Leijon Kraft (Straff)

<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner