Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Gislaveds IS komb.
0 - 3
Tranås FF 2 9-m
Gislaveds IS komb.0 - 3Tranås FF 2 9-m

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 maj, 14:00
Plats:Ryttarvallen
Tävling:
Matchnummer: 145102007
Samling:10:30
Aktivitetsinfo: Vi åker i 2 minibussar. Kostnad 50 kr /spelare
Trupp:Alva Knutsson
Amanda Gunnarsson
Ellen Leijon Kraft
Evelyn Karlsson
Greta Lindvall
Hedvig Blomquist
Ida Ydrestrand
Julia Ranler
Kajsa Lagerqvist
Leya Argus
Medina Isakovic
Michelle Sparv Helgesson
Sara Primeus
Siri Lorentzon
Seger trots dåligt spel
2019-05-06 18:14
Laget mot Gislaved
På söndagen åkte Tranås FF f-04 till seriematch i NV1 och denna gång stod Gislaved för motståndet. Trots någon tidsmiss under dagen så kom vi till slut fram till Ryttarvallen. Planen var ändå helt ok, speciellt om man jämför med fredagens plan i Vetlanda. Med lite tappade spelare på grund av olika anledningar så kändes det som att vi kom dit med en bra och stark trupp.
Detta blir ett kortare referat då det inte finns så jätte mycket att säga om matchen mer än att vi vann med 0-3 efter 2 halvlekar som vi mer eller mindre tillbringade på mitten av planen. Jag tror vi släppte till två skott bakåt vilket talar om att vi var det bättre laget men vi fick inte till något spel alls sett över hela matchen

Det var vår klart sämsta match sedan jag kom med i laget och vi uppträdde inte som ett lag, allt tog för lång tid, vi passade inte i tid eller vi gjorde inte mycket alls i tid. Och jag är säker på att tjejerna är väl medvetna om att detta inte var bra. Vi måste nu hitta tillbaka till att lita på varandra och våga. Vi är ju ett fantastiskt starkt lag, men inget lag är starkare än den svagaste länken, det vill till att vi håller ihop som ett lag och inte börjar att spela fotboll individuellt. Men trots en dålig insats vinner vi med 0-3 vilket är skönt.

0-1 Medina Isakovic (Pass: Amanda Gunnarsson)
0-2 Evelyn Karlsson (Pass: Medina Isakovic)
0-3 Evelyn Karlsson (Pass: Kajsa Lagerqvist)

//Ledarna

<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner