Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tranås Fotbollförening
Fotboll
F05

Tranås FF
0 - 1
Egnahems BK
Tranås FF0 - 1Egnahems BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 29 maj, 19:00
Plats:Bredstorps IP
Tävling:
Matchnummer: 145201027
Samling:18:00, Bredstorp
Trupp:Alice Bergdahl
Amanda Gunnarsson
Emilia Ström
Gry Tapper
Hedvig Rickhardsson
Ida Andersson
Maja Pihl
Majken Runn
Moa Fagerström
My Göransson
Nellie Sahlstedt
Rebecka Molin
Saga Fritz
Thilde Bergström
Vilma Hektor
Egnahem fick revansch efter förlusten i DM
2020-05-30 13:18
Taggade tjejer inför matchen
På fredagen var det återdags för ett möte med Egnahem, det är ju bara veckor sedan vi möttes i DM då Tranås gick segrande ur den jämna matchen med 2-1, denna kväll var som gjord för fotboll då solen lyste upp Bredstorp och matchen blev lika jämn som den förra
Då detta var en riktigt jämn och rolig match där det mesta utspelade sig på mittplan så kommer här ett något kortare referat.

När matchen drar igång så känner man med en gång att det kommer bli en tuff kamp och uppladdningen hos tjejerna var det inget fel på och de senaste matcherna har vi inte riktigt varit med från start och det var riktigt nära redan efter 5 minuter att detta skulle upprepa sig då Egnahem efter en fin boll i djupet på kanten kommer förbi vår ytterback och får till ett bra skott och My i målet fick sträcka ut för att ta den men returen går rakt ut till en Egnahems spelare som bara skall lägga in den i öppet mål men Gry hinner tillbaka och räddar det skottet på mållinjen. 

I den 12 minuten så är det Tranås tur att testa skott och det är Maja som dribblar förbi sin försvarare och lägger en fin boll till Amanda som skjuter direkt men målvakten i Egnahem har hunnit på plats och räddar.

Efter detta så händer det egentligen inget innan halvtidsvilan utan det är ett ställningskrig på mitten. I halvtid byter Tranås målvakt då vi för dagen har två målvakter till match, ut går My och in kommer Thilde Bergström.

I andra så är det i princip samma som i första mest spel på mitten och både Tranås Och Egnahem skapar nån målchans, först i den 60 minuten så kommer Egnahem in i straffområdet och då vi inte tar jobbet så ger vi Egnahem tid att passa och sikta in sig och ta ledningen med 0-1, 4 minuter efter detta så har Tranås chansen att utjämna efter att det blir lite rörigt i straffområdet efter en hörna men målvakten som var riktigt duktig i Egnahem kommer ner intill stolpen och räddar denna fina chans.

Egnahem skapar ytterligare en farlig chans i den 71 minuten och det är ett avslut som ser ut att leta sig in precis vid stolpen med Thilde kommer precis ut i tid och det blir hörna istället som blir resultatlös.

Efter detta trycker Tranås på men kommer inte till några lägen utan när domaren blåser för full tid så har Egnahem fått revansch för förlusten i DM, men en jämn och rolig match var det och i fantastiskt fotbollsväder.

//Ledarna<< Tillbaka

Spelade matcher
Tor 24/9 19:30
7 - 1  
Ons 9/9 18:00
3 - 2  
Fre 28/8 19:00
1 - 13
Lör 22/8 15:00
0 - 5  
Sön 16/8 15:00
4 - 1  
Tor 6/8 19:00
4 - 4  
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner