Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tranås Fotbollförening
Fotboll
F05

Tranås FF
7 - 1
IF Hallby FK 9-m
Tranås FF7 - 1IF Hallby FK 9-m

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 24 september, 19:30
Plats:Bredstorps IP Friidrottsplanen
Tävling:
Matchnummer: 145201083
Samling:18:15, Bredstorp
Trupp:Alice Bergdahl
Amanda Gunnarsson
Gry Tapper
Hedvig Rickhardsson
Ida Andersson
Maja Pihl
Majken Runn
Medina Isakovic
Moa Fagerström
Nellie Sahlstedt
Rebecka Molin
Saga Fritz
Thilde Bergström
Vilma Hektor
Fin säsongsavslutning av TFF F-05
2020-09-26 19:14
Hedvig sätter slutresultatet 7-1 i öppen kasse (Lite suddig bild)
På torsdagen var det dags för årets sista seriematch för TFF F-05 och det var mot IF Hallby FK och den spelades på friidrottsplanen i Bredstorp, mattan var i utmärkt skick, vädret var väl helt ok även om det bli lite kyligt, men matchen värmde för de som höll på TFF
TFF kom ut riktigt taggade när matchen blåstes igång och det blev mål redan i den 2 matchminuten och det var Alice som satte den i bortre efter en fin pass av Maja i djupet och vi har 1-0, TFF fortsätter sätta press och skapa chanser och 2 minuter efter ledningsmålet har TFF ett skott i ribban, i den 8:e minuten så bryter Amanda ett uppspel och lägger en fin pass på ytan och där kommer Medde som går förbi försvararen och sätter 2-0 till TFF.

Hallby har svårt att komma till chanser då TFF står upp fint på mitten och det som går förbi där plockar backlinjen ner men det dröjer till matchminut 36 innan det är dags igen och denna gången petar Medde fram bollen till Nellie som tar sig förbi försvaret och placerar in 3-0. 3 minuter senare så så bjuder Nellie tillbaka och detta är ett fint anfall från egen planhalva där Nellie lägger en boll föbi backlinjen som Medde som gör 4-0. Har ytterligare en chans minuten senare men skottet räddas av målvakten i Hallby

Vi går till vila med 4-0 och en halvlek som bara handlade om TFF, inte en chans släpper man till och leder välförtjänt. Tränarna manar på tjejerna ändå och säger att vi skall avsluta säsongen på bästa sätt och fortsätta spela som vi gjort i första.

4 minuter in i andra så kommer Amanda till skott och det är ett bra skott som målvakten räddar men släpper retur och den är Ida först på men skottet går över. i 49:de minuten så lägger Alice en fin pass in i straffområdet och en tåspets från Saga och vi har 5-0, två minuter efter 5-0 målet så är det åter TFF som genom Amanda bryter in på och passar till Medde som får till ett fint skott men kvällens räddning då Hallby målvakten riktigt sträcker ut och räddar till hörna.

I den 58:e minuten så är inte skärpan riktigt där hos TFF och det blir lite för smått spel på egen planhalva vilket bjuder Hallby på ett fint läge och reduceringen är ett faktum 5-1, men TFF reser sig direkt och i den 68 minuten så har vi ett tillbakaspel till Gry som lägger en lång boll på ett tillslag och den studsar förbi backlinjen och där kommer Medde i en fin löpning och placerar bollen förbi målvakten och in i maskorna och vi har 6-1.

Sedan dröjer det till matchens sista minut då Medde petar vidare bollen i straffområdet till en helt fristående Hedvig som bara behöver sätta dit foten och göra mål i öppen kasse och sätter slutresultatet 7-1. En härlig avslutning på en bra säsong.

Bra jobbat tjejer


//Ledarna

<< Tillbaka

Spelade matcher
Tor 24/9 19:30
7 - 1  
Ons 9/9 18:00
3 - 2  
Fre 28/8 19:00
1 - 13
Lör 22/8 15:00
0 - 5  
Sön 16/8 15:00
4 - 1  
Tor 6/8 19:00
4 - 4  
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner