Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tranås Fotbollförening
Fotboll
F05

Gnosjö IF
5 - 2
Tranås FF 3 9-m
Gnosjö IF5 - 2Tranås FF 3 9-m

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 maj, 11:00
Plats:Töllshov
Tävling:
Matchnummer: 145103010
Samling:08:00, St1
Trupp:Alice Bergdahl
Amanda Gunnarsson
Elma Kartal
Gry Tapper
Hedda Ljungberg
Hedvig Rickhardsson
Ida Andersson
Maja Pihl
Majken Runn
Mariam Alamahamed
Nora Wahlgren
Rebecka Molin
Saga Fritz
Stella Jibhammar
Vilma Hektor
Referat: Gnosjö IF - Tranås FF 3 9-m
Gnosjö var ett bättre lag för dagen
2019-05-04 19:48
Lite dystra miner efter förlust
Igår var det snötäckta vägar när det andra 04 laget var i Vetlanda men det var något vi slapp i Gnosjö även om vi såg spår av den samma på vägen ner och det hängde lite i luften. En resa på cirka 1.45 var det innan det var dags att äntra planen i Töllshov Gnosjö. Segern i premiären med 14-0 tror jag tjejerna hade tagit på lite fel sätt då vi inte var med från start i denna match
I hela första halvlek så var vi mer eller mindre tillbakapressade och vi lät Gnosjö vända och vårda bollen, vi var lite för långt ifrån och stod och tittade på stundtals vilket straffar sig. Visst fanns det möjligheter för oss att komma till avslut men vi var som sagt inte riktigt där. Ganska säker på att tjejerna kända av detta också, det gick ganska enkelt i premiären men nu var det betydligt bättre motstånd. 

i 6 minuten så springer Gnosjö förbi vår backlinje och lägger en höjdare som smiter in under ribban vilket är helt otagbart för Gry som stod i första halvlek. Efter detta kommer vi in lite i matchen och skapar någon målchans via Rebecka samt några minuter senare då Gnosjös målvakt skall spela ut bollen men missar lite och vi kan gå på skott direkt men Gnosjös målvakt revanscherar sig genom att få yttersta spetsen på tån på bollen och räddar.

I 18 minuten så tappar backlinjen igen och Gry kommer ut fint och räddar men returen går rakt ut till Gnosjö spelare som skjuter precis under ribban och vi har 2-0. i 23:dje minuten så får Gnosjö skottläge igen och denna gången får de en drömträff på bollen och vi har 3-0. 

I slutet av första så har de fler målchanser men vi lyckas hålla undan och Gry gör några fina räddningar och vi går till vila med 3-0 vilket kanske är något för stort för att spegla matchbilden helt rättvist. 

Känns som att vi är lite mer på tå i andra och vi ligger lite tätare i försvarsspelet vilket gör det lite svårare för Gnosjö men i 50 minuten smäller det igen då Gnosjö genom en fin djupledsboll friställer medspelaren och vi har 4-0, efter detta har Gnosjö mer spel i cirka 10 minuter och har några lägen och i matchminut 61 så har vi 5-0. Och vi kan inte lasta målvakterna för dagen för några mål alls, Ida A står i andra och Gry spelar ute således. Efter detta målet börjar vi hitta vårt spel och komma till lite vassare chanser, i 67 minuten så spelar vi oss fint genom deras försvar och Alice passar tillslut fram till Hedvig som sätter reduceringen, 5-1.

Bara 5 minuter senare så kommer Hedvig återigen i en fin löpning med boll och reducerar igen och vi har 5-2. Vi trycker på så mycket vi kan efter detta och vi skapar några lägen till men det gör också att vi öppnar upp lite bakåt och i sista minuten så kommer Gnosjö igenom men Ida gör en fin räddning. Matchen slutar 5-2.

Och det är inte mycket att säga, vi möter ett bättre lag och förlorar kanske att det blev något stor differens för att spegla matchen i sin helhet men de var bättre än oss för dagen. Bara att ladda inför returen på hemmaplan och se till att få revansch. 

Bra jobbat tjejer, nu tränar vi på ett par veckor innan nästa match i serien är.

//Ledarna<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner