Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tranås Fotbollförening
Fotboll
F05

Mullsjö IF 9-m
3 - 1
Tranås FF 2 9-m
Mullsjö IF 9-m3 - 1Tranås FF 2 9-m

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 september, 11:00
Plats:Gruveredsvallen
Tävling:
Matchnummer: 145103076
Samling:08:30, ST1
Trupp:Amanda Gunnarsson
Gry Tapper
Maja Pihl
Majken Runn
Mariam Alamahamed
Nora Wahlgren
Rebecka Molin
Saga Fritz
Vilma Hektor
Referat: Mullsjö IF  9-m - Tranås FF 2 9-m
Tranås FF gav serieledarna en bra match
2019-09-17 11:05
På söndagen var det dags för Tranås FF att ta sig till Mullsjö för att möta de suveräna serieledarna med en enda förlust och makalösa 76-4 i målskillnad, av de fyra målen har Tranås gjort 1 då vi föll på hemmaplan med 1-3. Vi vet att vi också har ett bra lag och vi var redo för att ge dom en match. Dock så har vi en mängd sjuka vilket gjorde att det egentligen ända fram till matchstart var osäkert om vi skulle kunna spela 11-manna eller 9.manna fotboll men det slutade med att lagen kunde ställa upp med 12 spelare vilket innebar 11-manna spel.
Att det skulle bli tufft att spela 11-manna med en avbytare visste vi men situationen var den samma för båda lagen och statusen var att vi båda också hade lite halvkrassliga spelare med i truppen.

När matchen drar igång så tycker jag att vi är där från start och sätter hög press och faktum är att jag tycker vi är det bättre laget och vi skapar ett par ganska klara chanser till att sätta dit bollen men det vill sig inte riktigt, i Mullsjös första läge så får de iväg ett bra skott som seglar in precis under ribban vilket gör det svårt att stoppa och Mullsjö har 1-0. Även efter detta tycker jag att vi stör Mullsjö ganska bra och ser man till hela första så borde vi varit i ledning men vi skapar 2 bra chanser i första men det vill sig inte, Mullsjö skapar också två bra chanser och sätter ett av dessa och vi har 1-0 i halvtid.

I pausen pratar vi egentligen bara om att fortsätta som vi gör och att vi har alla möjligheter att vända på detta. När domaren blåser igång andra så är vi precis som i första högt uppe och stör Mullsjö och 6 minuter in i andra så kommer Alva Knutsson på kanten och passar fram till Evelyn Carlsson som är utåt hörnflaggan, Evve lägger ett fint inlägg efter marken och i straffområdet står Maja Pihl och skarvar in bollen och vi har kvitterat till 1-1.

2 minuter senare skapar vi nästa chans men skottet räddas av Mullsjös målvakt. I den 54 minuten så skjuter Mullsjö från ganska bra avstånd men bollen seglar återigen precis under ribban, näst intill repris på första målet. Andra målet på 3dje chansen talar om att Mullsjö tar vara på de chanser som kommer. Och Mullsjö tar över mer av spelet i andra och skulle säga att de är lite hetare och lite mindre trötta än vad vi var.

I den 63 minuten så kommer sedan nästa bakslag då vi hamnar lite fel i positionerna och får inte undan bollen och Mullsjö får friläge och dundrar in 3-1 och min känsla är att vi kommer ha svårt att resa oss upp mot ett duktigt Mullsjö som så gott som sätter de chanser de får och vi kommer egentligen inte till några chanser mer och matchen slutar 3-1. 

Ser man till matchen så är det inte helt orättvist att Mullsjö vinner, det känns mycket bra att vi återigen gör en bra match mot det tuffaste motståndet i serien och vi har gjort 2 av deras 5 insläppta mål vilket talar om att vi ska vara i toppen och fajtas.

Grymt jobbat tjejer, så kul att få vara med er!!<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner