SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås/Torpa B
2 - 4
Holsby SK
Tranås/Torpa B2 - 4Holsby SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 27 september, 16:00
Plats:Bredstorps IP
Tävling:
Matchnummer: 142202086
Samling:14:45, Bredstorp
Inte den avslutning på säsongen för TTU som vi hoppats på
2020-09-27 18:44
Medde reducerar till 2-3
På söndagen var det dags för den avslutande matchen i div 3 för TTU och det var Holsby SK som kom på besök och Bredstorp bjöd på riktigt fint väder för att vara i slutet på september. Ser man till matchen var TTU inte riktigt med nån gång och de flesta räknade nog med att någon annan skulle gör det, Holsby hade allt att spela för då kontraktet i div 3 stod på spel. I efterhand hade det inte spelat någon roll då Egnahem förlorade sin match men det kändes ändå som att de hade mer kämpaglöd för dagen
TTU började riktigt bra och skapade ett par lägen tidigt men ingen riktig skärpa i avsluten och redan i matchens 2:a minut så slår Jullan en lång utspark som skarvas av Erna och Medde går förbi och är fri men lägger bollen mitt på målvakten, i den 10 minuten så lägger TTU en fin boll på ytan och Erna testar skott som tar i utsidan av stolpen.

Sen tar Holsby över mer och mer och vi låter dom vända upp och slå passningarna och då blir det alltid svårt att försvara sig och i den 25 minuten så gör också nr 15 i Holsby Amanda Lennartsson 0-1, 7 minuter efter målet så fäller vi en spelare i straffområdet och Holsby får straff, men här är Jullan på tå och tar den vilket kändes skönt och vi hoppades nog att det skulle tända laget.

I den 40 minuten så kommer Greta runt på kanten och lägger en boll in mot Medde och det stökar till sig så att Holsby lyckas få in bollen och vi har 1-1 efter ett självmål. Kan inte säga att det sett till matchbilden på något sätt var rättvist men det är ju som jag sagt tidigare att målen är det som räknas.

Och vi går till vila med oavgjort vilket var bättre än vad vi spelat oss till, vi tar upp en del saker som vi kan göra bättre, när andra drar igång så känns det precis som i första att vi inte riktigt är med i matchen och kommer sent in i duellerna och tar inte riktigt jobbet för varandra och i den 49 minuten så är det åter nr 15 i Holsby som åter gör mål och åter tar ledningen med 1-2, 2 minuter efter detta så utökar samma nr 15 till 1-3 och Holsby är lite hetare över hela planen.

Efter detta så tycker jag nog ändå att vi tar oss lite i kragen men inte tillräckligt men vi står upp lite bättre, 58 minuten så får TTU och UK gult kort. Sen dröjer det till 78 minuten innan det händer något som är värt att nämna och det Är Evve som lägger en fin boll till Medde som går förbi och reducerar till 2-3 och åter igen tändes hoppet.

Men 2 minuter efter reduceringen så tar vi inte bort bollen i eget straffområde och Nr 10 i Holsby (tror jag) Malin Lorentzon stöter in 2-4, efter detta målet så är det mer eller mindre transportsträcka även om TTU försöker lyfta så kommer man inte riktigt upp till det man kan.

Ser man till hela säsongen så har TTU gjort det över förväntan och slutar på en hedrande 5 plats i Div 3 dam, och förhoppningen inför säsongen var ju att hålla oss kvar vilket vi gjorde med bravur.

Så vi glömmer denna matchen och tar med oss vad vi gjort under säsongen

Bra jobbat tjejer


//Ledarna

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner