SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås/Torpa B (D3)
5 - 1
Boxholms IF (D4)
Tranås/Torpa B (D3)5 - 1Boxholms IF (D4)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 mars, 17:00
Plats:Bredstorps IP - Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 140980077
Samling:15:45, Bredstorp
Aktivitetsinfo: Samling kl 15:45. Viktigt att man är frisk och hel. Har man känningar eller är sjuk är det viktigt att ni vågar stå över. "Laget före jaget"Det kommer vara en lång säsong. Vi vill att ni ska kunna vara med hela säsongen. /Ledarna
Ytterligare en seger för TTU på hemmaplan
2020-03-10 15:28
Något sent referat från helgen som gick, på söndagseftermiddag/kväll kl. 17:00 tog Tranås FF / Torpa AIS U emot Boxholms IF och just nu handlar det om för oss att få in nytt spelsystem med ett nytt lag och dessutom skola in tjejerna i damfotbollens värld. Och ser man till de 2 första matcherna så måste vi säga att det går över förväntan även om det blir mindre tid att vårda boll och framförallt det fysiska spelet
När matchen drar igång så känns det som att vi kanske tagit oss vatten över huvudet för vi ligger för långt ifrån våra motståndare och är inte med i de inledande 15 minuterna utan vi låter Boxholm föra spelet och de får också en rad chanser men det dröjer till matchminut 13 då Boxholm sätter ledningsmålet 0-1. 

Det är väl också här någonstans våra tjejer inser att vi ska spela fotboll och från 15-17 minuten någon stans så är vi med i matchen och börjar spela det spel vi vet finns. I den 19 minuten efter ytterligare en chans för Boxholm så sätter Michelle 1-1 på nick assisterad av Miranda. efter det så är det ganska jämt och inget av lagen kommer till några klara målchanser. 

I den 33 minuten så har Tranås en bra chans men skottet går utanför ramen, minuten senare så kommer Lollo förbi på kanten och lägger ett fint inlägg som Michelle återigen nickar och vi har 2-1. 2 minuter efter det så har vi mer eller mindre en repris där Lollo assisterar Michelle som sätter sitt tredje mål i matchen (Hattrick) och vi har 3-1 efter 36 spelade minuter. Tranås fortsätter att trycka på och skapar ett par heta chanser i de sista minuterna av 1:sta halvlek och det är Lollo som testa skott x2 och det första går över medans det andra är riktigt fint men här gör Boxholms målvakt en lika fin räddning där hon får sträcka ut rejält för att kunna tippa ut den till hörna. Hörnan blir resultatlös och vi går till halvtid med 3-1 ledning.

Andra halvlek börjar inte riktigt lika dant som första men Boxholm kliver upp högre och sätter press tidigare vilket gör att vi kommer av oss lite och Boxholm tillåts att skapa en del chanser, något skott går över och i den 60 minuten så är vi lite tveksamma i vårt straffområde vilket leder till en bra målchans för Boxholm men nu är stolpen i vägen.

I den 70 minuten så spelar vi bättre och det är Clara som kommer i en fin löpning med boll och lägger ett inlägg efter backen in i straffområdet som Medde får en tå på och vi har 4-1. Vi börjar komma till avslut efter detta och Ina testar skott som målvakten räddar i den 77 minuten, i matchminut 83 så får Ina chansen igen efter en fin passning av Lollo och denna gång sitter den och vi utökar till 5-1. Efter det så skapar vi ytterligare något och det gör även Boxholm men då tippar Jullan den till hörna som sedan blir resultatlös.

Matchen blåses av och vi får ytterligare en match på damnivå i benen och vi får också en andra match i rad där vi visar effektivitet, för vi måste säga att resultatet i denna match inte helt rättvist speglar matchbilden. Boxholm bjöd upp till en rejäl match men vi var effektiva och satte våra lägen.

Statistik

13 0-1 Alicia Wirf
19 1-1 Michelle Sparv Helgesson (Miranda Åkerstedt)
34 2-1 Michelle Sparv Helgesson (Lollo Rembsgård)
36 3-1 Michelle Sparv Helgesson (Lollo Rembsgård)
70 4-1 Medina Isakovic (Clara Fång Strand)
70 5-1 Ina Åkesson (Lollo Rembsgård)


//Palle<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner