SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås/Torpa B (D3)
6 - 1
Gripenbergs BK (D4)
Tranås/Torpa B (D3)6 - 1Gripenbergs BK (D4)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 mars, 17:00
Plats:Bredstorps IP - Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 140980198
Samling:15:30
Seger i första träningsmatchen för TTU
2020-03-02 13:34
Första matchtruppen för TTU
På söndagseftermiddagen så gjorde det nykomponerade Tranås FF/Torpa AIS U sin matchdebut, med nytt spelsystem och ett lag som gör sin första match ihop så tog vi emot Gripenbergs BK för en träningsmatch på Bredstorps IP. 
När matchen drar igång så är det lite spänt och nervöst och med det så får vi inte riktigt igång vårt spel, inte så konstigt då vi nu har beslutat att byta spelsystem som gör att vi har enklare att ställa om mellan offensiv och defensiv och en hel del nya positioner. I matchens 8:de minut så spelar Michelle fram till Medde som sätter 1-0 till TTU. Efter det så fortsätter vi lite krampaktigt men kommer till några lägen men inte till de riktigt heta.

Med nytt spelsystem så hamnar vi ibland lite fel på planen vilket ledde till att vi får ett gult kort i den 23 minuten, det är Elin som får ta emot detta. I efterdyningarna av den frispark som Gripenberg fick så släpper Jullan en retur som går ut till en motspelare men Jullan räddar även denna och kan hålla bollen. Efter detta börjar vi mer och mer komma in i matchen och skapar chanser och får fasta situationer. I den 34 minuten så sätter Erna 2-0 på pass av Medde, 4 minuter senare så är det dags igen och denna gången passar Sara i bollen i straffområdet och Mira vinklar in den i bortre och vi har 3-0 när vi går till pausvila.

I halvtid så är det enda vi har att påpeka att vi måste få igång snacket mera och i övrigt fortsätta att spela bollen.

När andra drar igång så fortsätter vi där första slutade och 5 minuter in i andra så håller sig Alva S framme och sätter 4-0 assisterad av Medde, redan minuten senare så håller sig Lisa framme och gör 5-0 på pass av Erna. Skapar ytterligare en chans i den 53 minuten men målvakten räddar.

Efter det faller vi tillbaka lite och hamnar lite för långt ifrån våra motståndare och väljer det svåra före det enkla. I 75 minuten så är det lite tvekan inför en rensning och Jullan är utanför straffområdet när Gripenberg skjuter och på ren reflex så tar Jullan den med händerna vilket renderar i ett rött kort. Inget att säga om, det finns nog inte många målvakter som inte hade gjort precis lika dant.

Frisparken som följde gick långt över och när Jullan fick kliva av så fick vi ställa Erna i målet. I den 80 minuten är det dags för ett gult kort igen och denna gång delas det ut till Emma efter en knuff i ryggen . Inte mycket att säga om kortet här heller då vi trycker i ryggen. Även denna frispark går utanför målramen.

I matchminut 85 så får vi en straff emot oss efter vad vi ansåg som tackling men hur som helst blev det en straff som Gripenberg förvaltade bra och reducerar till 5-1. I matchens sista minut så håller sig Mira framme och bryter en rensning från Gripenbergs målvakt och sätter slutresultatet 6-1

En bra genomkörare och vi kan väl konstatera att det nya spelsystemet fungerade även om det finns saker att jobba på. BRA JOBBAT Tjejer!!

Statistik

08 1-0 Medina Isakovic (Michelle Sparv Helgesson)
23 Gult kort Elin Wessman
34 2-0 Erna Ramic (Medina Isakovic)
38 3-0 Mira Silvander (Sara Primeus)
50 4-0 Alva Svensson (Medina Isakovic)
51 5-0 Lisa De Boer (Erna Ramic)
75 Rött kort Julia Ranler
80 Gult kort Emma Borg
85 5-1 Straff Gripenberg
89 6-1 Mira Silvander (Ingen ass.)//Palle<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner