SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås Fotbollförening
3 - 0
Mariebo F16
Tranås Fotbollförening3 - 0Mariebo F16

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 april, 17:00
Plats:Bredstorps IP Konstgräsplanen
Samling: Bredstorp
Aktivitetsinfo: Samling kl 16, träningsmatch mot Mariebo. Prata med era föräldrar om att minimera antalet i publiken.
Tranås FF/Torpa AIS U har visat sig hålla bra klass
2020-04-27 17:06
När det åter blivit tillåtet med matcher för flickor födda 2002 eller senare så måste vi säga att det känns kul när vi åter får spela matcher, på söndagen var det dags för spel mot våra tilltänkta motståndare i DM Mariebo, jag tror att detta var 5 matchen för det nya laget Tranås FF/Torpa AIS U och det blev efter tillställningen också den 5 matchen utan förlust.
Ser vi då till matchen måste jag säga att det var en jämn och mycket rolig match där chanserna svängde fram och tillbaka och hade det inte varit för Jullan i målet i första halvlek så hade det inte varit lika uppåt som det blev, tror att Jullan gör sin absolut främsta insats i första halvlek. I den 12 minutenså har Mariebo friläge men Jullan kommer utrusande i precis rätt läge och räddar, i den 23 minuten är det dags för friläge nr 2 för Mariebo och återigen så kommer Jullan utrusande och räddar, det var Mariebos 3dje chans och då undrar ni kanske hur jag kan säga att det var jämnt, TTU hade lika många chanser men inget av lagen lyckas förvalta dessa.

I den 31 minuten så går Medde igenom försvar och dribblar förbi målvakten och skall placera in den med vänstern och den går i stolpen och ut, var kanske närmst hittills

I den 38 minuten så frå TTU frispark precis utanför straffområdet, dock i dålig vinkel, Lollo kliver fram och skjuet en relativt snabb frispark som ställer målvakten som tappar in den och vi har 1-0, det står sig halvleken ut.

I andra vet jag inte ifall det var vi som blev bättre eller om våra motståndare inte kom upp i samma standard som i första för jag tyckte vi var det bättre laget, 49 minuten så är det åter frispark i farligt läge och Lollo kliver fram igen och lägger en fin frispark men den går i ribban, 54 minuter in i matchen så passar Lollo fram Miranda som skjuter mot bortre och vi har 2-0. Minuten senare så är det Michelle som lägger ett inlägg mot straffpunkten som Lollo kommer högst på och nickar den över målvakten och vi har 3-0, 2 minuter efter målet så testar Lollo återigen skott men denna gång över. Efter det står det och väger lite fram till de sista 5 då TTU återigen testar lyckan och i 86 minuten så har vi en stolpträff ytterligare, 87 minuten skjuter Michell över. Och i den sista minuten så får Mariebo hörna och skottet som kommer efter hörnan räddar dagens spelare Jullan. Matchen slutar 3-0 med mersmak.

Grymt spelat tjejer

//Ledarna<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner