SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Nässjö FF
0 - 4
Tranås FF/Torpa AIS
Nässjö FF0 - 4Tranås FF/Torpa AIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 september, 13:00
Plats:Skogsvallen
Tävling:
Matchnummer: 142401068
Samling:11:00, Coop parkering
Aktivitetsinfo: Vi behöver några som är med och kör.
Seger för TTU på bortaplan mot Nässjö i F-16 dam
2020-09-21 17:19
Tvåmålsskytten Ida Andersson
I fredags var det dags för näst sista matchen i F-16 dam och det var på bortaplan mot Nässjö FF och normalt så brukar Nässjö och vi vara rätt jämna spelmässigt. Det har ju varit en ganska konstig säsong där vi länge misstänkte att det inte skulle bli något seriespel men vi hade ju ändå tur som fick spela under hela tiden då vi var precis på gränsen man drog för att få spela.
Redan från start så kände vi att det smög sig in ett lugn att vi skulle klara av denna match och tjejerna visade att vi kom till Nässjö för att ge en rejäl match om poängen på Skogsvallen. redan i andra minuten så kommer ett första läge men vi får inget tryck i skottet vilket gör det enkelt för Nässjös målvakt att rädda. I 8 minuten så kommer nästa chans och det är åter ett skott men denna gång touchar det en Nässjö spelare och går tätt utanför till hörna.

Och ju mer vi spelar desto mer TTU är det och vi skapar chanser och i 23 minuten så lägger Amanda en fin pass på en öppen yta och där kommer Ida förbi fint och sätter den i bortre och vi har 0-1, 5 minuter efter ledningsmålet så kommer Amanda i en fin löpning ut med straffområdes linjen och testar skott men även detta skott touchar en Nässjö spelare till hörna.

I matchminut 28 så är det åter dags för Ida att kliva fram och denna gången är det Medde som lägger en fin pass in från sidan av straffområdet och den går förbi alla och fram till Ida som bara har att sätta dit foten och vi har 0-2 och med det målet kändes som att vi punkterade matchen då vi inte släppte till några vassa chanser alls. Närmsta läget för Nässjö var väl en frispark som gick utanför och den hade dess utom Jullan full koll på.

I halvtid sa vi egentligen bara att vi skulle fortsätta och inte vara nöjda utan va med hela matchen ut och när andra kom igång så höll TTU på att stöka till det i eget straffområde när vi spelar lite för smått men skottet går tätt utanför. Efter detta så är det åter TTU som tar tag i taktpinnen och 10 minuter in i andra så lägger Evve en fin pass fram till Erna som går förbi backlinjen och placerar in 0-3.

Två minuter senare är det åter TTU som tar vara på att det blir stökigt i Nässjös straffområde och det är Alice som får tag i bollen och lägger en fin petning fram till Medde som sätter 0-4. Efter detta så släpper vi inte till något bakåt men skapar inte så mycket framåt heller utan det känns som att vi bara skall spela av tiden, Erna får dock chansen i 76 minuten men Nässjös målvakt tochar skottet till hörna som sedan blir resultatlös. Matchen slutar 0-4 och det var en väl genomförd match av tjejerna

//Ledarna


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner