SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås FF/Torpa AIS
1 - 3
Mariebo IK
Tranås FF/Torpa AIS1 - 3Mariebo IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 28 augusti, 19:00
Plats:New Brelle Ground-Bredstorps IP
Tävling:
Matchnummer: 142401044
Samling:17:45, Bredstorp
Aktivitetsinfo: Kallar alla 04:or redan nu då 05 spelar samtidigt måste vi veta att vi får ihop spelare, svara så fort ni vet att ni kan.
TTU föll hemma mot Mariebo
2020-08-31 11:12
Snack med inlånade spelare
I fredags tog TTU emot Mariebo på Bredstorp och det är 3 mötet för i år där det stod 1-1 i matcher inför fredagens drabbning, det brukar vara jämnt och tätt och TTU ställde upp med en ung trupp där 4 st 06:or fick debutera i F-16 dam. Och det är fantastiskt kul att se både dessa tjejer och de födda 05, det märks att de är väl skolade i fotboll. Att hitta naturliga vägar för att ge dom chansen i andra lag än deras ursprungliga är något vi behöver utveckla för att ge tjejerna större utmaningar. Detta bör vara en röd tråd en bra bit ner i åldrarna. 
När matchen drog igång så var det precis så jämnt och tätt som det brukar vara vilket alltid är de roligaste matcherna. Det dröjer ända fram till matchminut 34 då första chansen kommer och det är Mariebo som får in bollen till en fristående spelare som får all tid i världen i att vända upp och sikta och även om Jullan är på den smiter den retligt in jämte stolpen och vi har underläge 0-1.

Men bara 2 minuter efter målet för Mariebo så kommer Jullan med en rejäl utspark som studsar förbi backlinjen i Mariebo och där kommer Medde förbi och placerar in den och vi har 1-1. I 43 minuten får Michelle gult kort för tjafs om ett domslut där TTU borde haft hörna men det blev dömt som inspark. I första halvleks sista minut så kommer Medde på nytt igenom och testar skott men målvakten är med och räddar och vi har oavgjort efter första.

Andra är precis som första jämn och tät, i 51 minuten så misslyckas TTU att rensa undan bollen vilket skapar ett skott men Jullan tar den, 3 minuter efter detta så får Mariebo hörna och returen efter denna lyckas TTU inte rensa utan Mariebo kan stöta in bollen och återigen ta ledningen med 1-2. I 65 minuten så kommer Mariebo i en ny våg och det är fint spel ända in i straffområdet och där har vi ett direktskott och vi har 1-3. 

Efter detta så trycker TTU på rejält för att göra mål och det skapas chanser, i 82 minuten så blir det rörigt i Mariebos straffområde och vi kommer till skott som målvakten får fingerspetsarna på och den går precis utanför till hörna, i 88 minuten så hittar vi återigen in i straffområdet och direktskott men det smiter också retligt utanför. Matchen slutar 1-3 men vi känner att vi var värda åtminstone 1 poäng men Mariebo tar till vara på sina chanser och vi skapar chanser men det vill sig inte riktigt i avsluten.

//Ledarna<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner