SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Gripenbergs BK (9-m)
0 - 3
Tranås FF/Torpa AIS
Gripenbergs BK (9-m)0 - 3Tranås FF/Torpa AIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 02 september, 18:00
Plats:Smévallen
Tävling:
Matchnummer: 142401049
Samling:16:45, Coop parkering
Aktivitetsinfo: Kallar under förutsättning att ni tränar tisdagen
Seger mot GBK på bortaplan för TTU
2020-09-03 11:27
Mira testar skott
Det är alltid lika spännande att möta Gripenberg och andra lag runt Tranås för det är lite derbykänsla och lite hatkärlek i dessa matcher, de är också alltid svårspelade då det är mycket känslor och adrenalinet lyser igenom. Ser man till matchen så tycker jag att Gripenberg gör det riktigt bra och har tagit stora kliv sedan damfotbollen kom tillbaka till Smévallen och Gripenberg och det är inte minst viktigt för dam och flickfotbollen runt kommunen.
Sett från TTUs synvinkel så knyter sig spelet och vi kommer inte alls upp i det vi vet att vi kan men tänker inte fördjupa mig mer i det utan kan konstatera att trots detta så tar vi oss samman och vinner med 0-3 efter 0-0 i halvtid. 

De som utmärker sig i Tranås är de tjejer som kommer in i laget underifrån, från F-06 var det Amanda Sparv Helgesson och Olivia Lago, från F-05 så hade vi Saga Fritz och Rebecka Molin.

I första halvlek så tror jag vi hade 6 målchanser och GBK hade väl 2, i andra så känns det ändå som att vi hittar någon form av spel även om GBK inleder bra och skapar ett par chanser innan TTU i 57 minuten sätter 0-1 genom Ellen efter en nickskarv på ett fint inlägg snett inåt bakåt av Mira.

3 minuter efter detta så lägger Ellen en fin pass in i straffområdet där Saga bara har att sätta till foten och vi har 0-2, i den 78 minuten är det Saga som kommer i en fin löpning med boll utefter den förlängda mållinjen och passar snett inåt bakåt till Amanda som också bara har att sätta dit foten till 0-3.

Hetaste GBK chansen kommer i 85 minuten där vi tappar all markering och man lobbar bollen över Jullan som kommer utrusande och den studsar mot målet och på mållinjen kommer Ellen och rensar bort den.

TTU har en del att jobba på och det måste till bättre inställning och attityd inför söndagens hemma match i div 3 N dam mot Egna Hem


//Ledarna<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner