SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås Torpa U
vs
Mariebo F16
Tranås Torpa U vsMariebo F16

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 maj, 16:00
Plats:Bredstorps IP Konstgräsplanen
Samling:14:45, Bredstorp
Aktivitetsinfo: DM match, kallar redan nu för att ni ska boka upp er. Förutsättningarna är att man är hel och frisk. Kallar alla 04:or. Kan vara bland de sista matcher som vi spelar som 04 lag. Hoppas alla kan och vill.
TTU föll i DM mot Mariebo
2020-06-01 14:10
I Lördags gjordes förmodligen det sista framträdandet som ett lag för Tranås FFs F-04, nu är det istället fullt fokus på TTU. Detta var en match som vi sett fram emot då det var den första tävlingsmatchen och vädret var underbart att spela fotboll i. Men det kändes redan från start att Tranås inte var där och att en del fick nya lite nya roller gjorde att det inte fungerade alls, nu var andra halvlek bättre än 1:sta och det är väl det vi får ta med oss framåt.
När matchen blåstes igång så var det ett förvirrat intryck Tranås gav då vi alldeles för långt ifrån våra motståndare vilket gjorde att de fick tiden att vända upp och hitta alternativ och i 10:de minuten så sätter Mariebo 0-1, i den 22 minuten tändes hoppet lite då Tranås tilldöms straff efter hands i straffområdet, Michelle kliver fram och sätter den lågt intill stolpen och det är kvitterat till 1-1.

Det var väl här vi hoppades att vi skulle hitta vårt egna spel och komma in i matchen men redan 2 minuter efter kvitteringen så sätter Mariebo 1-2, i 28 minuten så får Mariebo friläge men Ida räddar och returen lyckas vi få undan och när vi börjar närma oss slutet av första så kände vi att vi får vara glada att det inte är större siffror men även denna glädje försvann på 2 minuter då Mariebo utökar ledningen i 42 minuten till 1-3 och minuten senare 1-4 och det är halvtidsresultatet. Känner att vi gett bort hela första halvlek och gör våra motståndare bättre.

Och andra börjar det se något bättre ut även om det fortfarande är så att vi hamnar fel i vår press och i 52:a minuten så får Mariebo fritt skott läge men Ida räddar och returen går ut till motståndarna men även denna räddar Ida ut till hörna. I 68 minuten så drar Tranås på sig gult kort och det är Siri som får detta efter dragning i armen och det är inte mycket att säga om det heller då vi fått friläge mot oss om detta inte hade stoppat upp anfallet.

73e minuten så slår Tranås ett misslyckat bakåtpass vilket Mariebo inte är sena att utnyttja och vi har 1-5 på tavlan och det känns lite uppgivet efter detta. Men Tranås är ju kända för att aldrig ge upp så vi lyfter upp ytterligare spelare på topp för att hitta in i matchen, i den 77 minuten så har Tranås hörna och returen från denna håller sig Alice Bergdahl framme på och reducerar till 2-5, i den 82 minuten slår Ellen en lång boll som Medde snappar upp och petar den förbi målvakten och Tranås reduscerar åter igen, 3-5 på tavlan och ett litet hopp tändes men resultatet stod sig tills signalen ljöd över Bredstorp och därmed är Tranås FF utslagna ur DM och kan lägga fullt fokus på TTU framåt.

Kvällen avslutades med mat på Strandbaren som en liten avslutning för F-04.

Bara att bryta ihop och gå vidare


//Ledarna

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner