Bänk:

Abbas

Isak P

A.Schildt

Första Halvlek är en ganska jämn historia där jag tycker att vi börjar ganska bra vi har en hel del fina intentioner i vårat anfallsspel. Vi vågar spela oss upp trots att Mjölby försöker sätta hög press på oss.

Vi lyckas ganska ofta spela oss förbi deras första press och får stora ytor speciellt på kanterna däremot så sitter inte den ack så viktiga sista passet som den ska vilket gör att de där riktigt vassa målchanserna saknas.

Tycker att vi borde kunnat skapa lite mer än vad vi gjorde men Mjölby o sin sida skapar heller inte så mycket dom slår mest långa bollar och där tycker jag att vi har rätt bra koll men de har faktiskt två träffar i virket det första efter ett skott utifrån och det andra efter en hörna som vi inte riktigt får undan så lite marginaler där som är på våran sida. Men det är vi som tar ledningen genom Hovis  som inne i straffområdet trycker in matchens första mål som också blir halvlekens enda så vi går till halvtidsvila med 1-0

I den andra halvleken så börjar Mjölby betydligt bättre än vi och skapar en del chanser mestadels beroende på att vi själva ställer till de skapar två frilägen som dock inte resulterar men trenden just nu i matchen ser inte jättebra ut för oss.

Och ganska snart efter en frispark från kanten där deras mittback når högst och knoppar dit kvitteringen till 1-1 ganska snart efter 1-1 målet kommer även 2-1 efter att vi släppt till ytterligare ett friläge där vi tappar boll i helt fel läge.

När deras ledningsmål faller så har vi kvar ca: 25 minuter att spela men det blir inte så mycket mer spel för strax efteråt slocknar belysningen! Det blir kolsvart och trots ihärdiga försök av vår egen Tobbe elektriker så kommer belysningen inte igång utan matchen måste brytas så någon chans till kvittering fick vi aldrig nästa gång vi åker till Mjölby kanske man får plocka med Tobbe trollkarl istället!

Vi är spellediga i helgen som kommer så nästa match för våran del blir borta mot Myresjö/Vetlanda på långfredagen!