Referat: Tranås FF - Stensjöns IF
Referat Tranås FF - Stensjöns IF 21/4
2018-04-23 10:43

HEMMAPREMIÄR  Tranås FF vs Stensjöns IF    4-0  (1-0)

Första matchen hemma i ett äntligen härligt vårväder solen sken från en klarblå himmel perfekta förutsättningar för att spela fotboll!

Under veckan som gått har det märkts på träningarna att nu har alvaret börjat den där lilla extra skärpan som ibland försvinner under försäsongen är som bortblåst.

Stärkta av vinsten i premiären borta mot Habo såg vi alla framemot hemmapremiären mot Stensjön.

Inledningen på matchen är lite trevande från vår sida men allt eftersom tiden går börjar komma in i det mer och mer. Vi skapar oss några bra lägen men slarvar lite i den sista passningen och har svårt att skapa de där riktigt heta målchanserna, Stensjön skapar heller inget direkt farligt. Så i Slutet av halvleken spelar Anton fram Alen till ett friläge som han förvaltar klockrent med ett skott rätt upp krysset! 1-0 stod sig halvleken ut skönt att gå till pausvila med 1-0 i ryggen inför den andra halvleken.

I Paus pratade vi om vikten att sätta passningarna rätt och framförallt spela lite kvickare.

Andra halvlek börjar vi bra och tar över matchen känslan på bänken är att vi snart gör ett mål. Och efter en fin kombination på högerkanten Spelar Malm in till Affe som säkert sätter dit den fram till 2-0.

Men Affe var inte klar där utan strax efter 2-0 målet sätter han även dit 3:an återigen efter en fin kombination från kanten matchen är avgjord! Inhoppande Hella sätter en boll i maskerna från nära håll efter en hörna och spikar slutresultatet fram till 4-0 TFF.

Sammantaget en mycket bra match från våran sida! En bra start på serien med två raka vinster nu blickar vi framemot en bra träningsvecka och Matchen borta mot Gullringen på söndag.