Stensjön vs Tranås FF  3-4  (3-4)

Tisdagskväll och vi åker igenom ett regnigt Småländskt skogslandskap ingen brist på skog här tänker jag när vi susar fram.

Framme i Stensjön där jag aldrig varit förut ligger en underbar fotbollsplan precis bredvid en sjö vackert!!

Men om plan och dess inramning var vacker så vet jag inte vad jag ska säga om vårat eget spel…. Men det va allt annat en vackert!

Den här matchen går det knappt att göra ett referat om vi tar ledningen på straff genom Benja i den 20:minuten på Straff 0-1 Kvitteringen kommer bara två minuter senare matchminut 22  på ett självmål på en hörna. Vi tar återigen ledningen när Anton skickar in 1-2 i den 23:e minuten vi lyckas även göra 1-3 nu är det Bashe som målar i den 31:a minuten men vi släpper till ytterligare mål bakåt 2-3 matchminut 33!! Vi gör 2-4 ännu en gång genom Bashe matchminut 35! Och vi är naturligtvis inta klara där vi släpper in 3-4 innan halvleken är över. Jag undrar bara vad det är som händer har aldrig sett oss uppträda så virrigt i försvarsspelet förut och hoppas jag slipper se det i fortsättningen. 3-4 och äntligen halvtid!

Vi gör en del byten redan i halvtid i hopp om bättring för sämre kan det ärligt tala inte bli och vi har ett rejält snack om hur vi ska ta oss ann den andra halvleken.

Den  andra halvan av matchen kan egentligen bara beskrivas med ett ord kriga! Vi gör inte en speciellt bra andra halvlek heller men vi håller tätt och släpper inte in några fler mål bakåt tyder ändå på en stor styrka i dagens TFF att vi aldrig viker ner oss trots att spelet inte fungerar. Jag brukar kalla de här segrarna för fulsegrar men det fina med fulsegrar är att även dessa segrar ger 3 poäng och det känns väldigt skönt att lämna denna fotbollsidyll med alla poäng med hem till Tranås!