Sommarcup, fotbollsmässa & mycket övrig F04-info
2018-01-23 20:59

Här kommer ytterligare information avseende den kommande fotbollssäsongen för F04-tjejerna:

Ny hemsida

För det första så vill vi påminna om att TFF inte längre kommer använda sig av ”laget.se”, utan det är hemsida via Sportadmin som gäller framöver. Notera därför att vår F04-info i form av nyheter, dokument, kalender mm är kopplade till denna hemsida, som precis som innan nås via www.tranasff.se och val F04.

Våra informationsutskick och kallelser går numera till de mailadresser och telefonnummer som är inlagda på respektive spelare i Sportadmin.se. Är det någon förälder eller spelare som känner att de inte får information till rätt adresser, så hör av er till Johan L.

Sommarcup

Då vi vet att många föräldrar för semesterplaneringens skull vill veta hur det är tänkt med ev cuper under sommaren, så har vi nu kollat igenom olika alternativ till fotbollscup för F04-tjejerna.

Den cup som vi kommit fram till känns mest intressant att åka på är Kalles Kaviar Cup, som spelas onsdag 27/6 till söndag 1/7 på någon av fem arenor i Sotenäs kommun – antingen i Bovallstrand, Hunnebostrand, Kungshamn eller Smögen.  Vi räknar därför med att inom kort anmäla till denna cup och vår tanke är att anmäla endast ett lag, men att alla som vill får följa med (man kan därför få stå över någon match).

Mer info om denna cup finns på http://www.procup.se/cup/31054.htm och under ”dokument” på vår hemsida.

Kommande träningar och cuper

Vi har tidigare informerat (se tidigare nyhet och kalendern) om träningsschemat tillsammans med F05 den närmaste tiden samt kommande inomhuscup (futsal) i Mjölby 10 el 11/3 och försäsongscup i Tidaholm 21-22/4.

Tillägg till detta är att vi efter förfrågan från Ulricehamn även anmält ett lag till deras inomhuscup (futsal) den 3/3, där de 9 tjejer med högst träningsnärvaro erbjuds plats.

Notera även att den planerade inomhusträningen lördag 10/12 utgår pga krock med innebandy och ersätts av träning söndag 11/2 kl 15-17 istället samt att vi utöver de schemalagda fotbollsträningarna under försäsongen även kommer att erbjuda alternativa fysträningar ungefär varannan vecka (återkommer med tider efterhand) för omväxling skull.

Fotbollsmässa

Onsdag 7 februari kl 16-19 kommer årets fotbollsmässa att hållas i tennishallen. Mer info om detta samt om de TFF-kläder som kommer att finnas för utprovning, finns under ”dokument” på vår hemsida.

Föräldramöte

Någon gång i månadsskiftet feb/mars kommer vi att hålla ett föräldramöte med ytterligare information om den kommande säsongen, men här kommer lite kortfattad info om vad som väntar.

- Vi anmäler troligen två 11-mannalag till seriespel, varav det ena med möjlighet att spela 9-manna vid behov och i den serien räknar vi med att låna in spelare från F05 samt ha viss dubblering

- Vi är anmälda till DM med första match innan 1/5

- Vi siktar på att få träningar tisdag och torsdag även denna säsong, men vet ännu inte hur det blir

- Vi skulle behöva några föräldrar som engagerar sig i att ta fram idéer på hur vi ska få in pengar till laget både för kommande säsong och nästa säsong med Gothia cup, då vi känner att vi ledare inte kommer att ha så mycket tid att lägga på detta. Finns det några frivilliga som kan tänka sig att hjälpa till?

Hör gärna av er redan nu angående detta och om ni har åsikter om ovanstående info samt om ni vet att någon av tjejerna har för avsikt att sluta med fotbollen och inte vara med under säsongen.

Hälsningar från ledarna!