Stenhuggarns Cup - summering.
2017-12-18 07:37
Tanken var att de äldre killarna i truppen skulle vara med på denna cupen I första hand, men då många av de äldre juniorerna hade förhinder beslutades det sent att vi skulle köra ett P99/P00-lag (lag 1) och ett P01-lag (lag 2).

Lag 1 hamnade i den tuffare gruppen där de båda finallagen återfanns. I en ganska nervös förstamatch mot gruppsegraren Mantorps FF tappades en 1-0-ledning till förlust 1-2 efter ostrukturerat försvarsspel där MFF tilläts kontra två mot en gång på gång. Andra matchen mot slutsegraren Motala AIF 2 var klart bättre och var chansmässigt helt jämn, men MAIF 2 lyckades vinna med 1-0 efter ett sent mål. I den betydelselösa sista matchen besegrades Mjölby Södra IF med 1-0, skönt att avsluta med en seger och att spelet blev bättre för varje match.

Lag 2 mötte Motala AIF 1 i första matchen där lagen bytte chanser, två sena mål från MAIF 1 gav 0-2. Andra matchen mot Hjulsbro IF var marginalerna på TFF:s sida, ett ribb- och stolpskott mot och ett mål framåt räckte till en 1-0-seger. Det krävdes en seger i sista matchen mot Hemgårdarnas BK för avancemang till semi-final men det var HBK som vann med 2-0 återigen efter två sena mål och tyvärr lyckades inget av TFF-lagen gå till slutspel.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att det finns en del att jobba med framförallt defensivt, i en match på 12 minuter blir det lite slumpartat och finns inte utrymme för slarv och misstag.

Info från mötet 14/11!2018-11-15 08:08
Kvartsfinal i DM2018-05-26 21:11