Välkommen till TFFs F05
Den största respekten du kan visa din motståndare är att göra ditt bästa.
Referat: Mullsjö IF  9-m - Tranås FF 2 9-m
Tranås FF gav serieledarna en bra match
2019-09-17 11:05
På söndagen var det dags för Tranås FF att ta sig till Mullsjö för att möta de suveräna serieledarna med en enda förlust och makalösa 76-4 i målskillnad, av de fyra målen har Tranås gjort 1 då vi föll på hemmaplan med 1-3. Vi vet att vi också har ett bra lag och vi var redo för att ge dom en match. Dock så har vi en mängd sjuka vilket gjorde att det egentligen ända fram till matchstart var osäkert om vi skulle kunna spela 11-manna eller 9.manna fotboll men det slutade med att lagen kunde ställa upp med 12 spelare vilket innebar 11-manna spel.
Bilder från Laxacupen
2019-08-11 12:41
Nu finns det lite bilder från Laxacupen under bildgalleri, finns även lite matchinfo inskrivet som ett litet minne.
Referat: Tranås FF 2 9-m - Gnosjö IF
Seger i höstupptakten för Tranås FF
2019-08-10 14:15
Wilma Undfors tvålmålsskytt
Vädret när Gnosjö IF kom på besök till Tranås bjöd upp till glidtacklingar. Dock brukar det inte vara någon hitt på konstgräs. På vårsäsongen när vi var i Gnosjö så kändes det som att vi inte alls kom upp i den nivå vi kan och det visade sig även på resultatet då vi förlorade med 5-2 så det vi pratade innan var att vi skall vara med från början idag och visa vad vi kan. Och det var full fokus från start till slut även om det kunde blivit större siffror.