Välkommen till TFFs F05
Den största respekten du kan visa din motståndare är att göra ditt bästa.
Första träningsmatchen för säsongen för Tranås FF F-05
2020-02-09 12:09
Snöplig förlust på sista skottet i matchen
Tranås FF flickor -05 begav sig på lördagen till Junebäcksvallen i Jönköping för att spela sin första träningsmatch för säsongen. 2 tillskott i truppen gjorde matchpremiär och det var My Göransson samt Moa Fagerström som båda kommer från Aneby SK. Nytt för denna match och säsong är också ett nytt spelsystem där vi försöker styra mer av spelet.
Referat: Mullsjö IF  9-m - Tranås FF 2 9-m
Tranås FF gav serieledarna en bra match
2019-09-17 11:05
På söndagen var det dags för Tranås FF att ta sig till Mullsjö för att möta de suveräna serieledarna med en enda förlust och makalösa 76-4 i målskillnad, av de fyra målen har Tranås gjort 1 då vi föll på hemmaplan med 1-3. Vi vet att vi också har ett bra lag och vi var redo för att ge dom en match. Dock så har vi en mängd sjuka vilket gjorde att det egentligen ända fram till matchstart var osäkert om vi skulle kunna spela 11-manna eller 9.manna fotboll men det slutade med att lagen kunde ställa upp med 12 spelare vilket innebar 11-manna spel.
Bilder från Laxacupen
2019-08-11 12:41
Nu finns det lite bilder från Laxacupen under bildgalleri, finns även lite matchinfo inskrivet som ett litet minne.