Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tranås Fotbollförening
Fotboll
P05

Välkomna till Tranås FF P05
Viktigt att alla ledare och spelare fyller i detta formulär:
Uppdatering av medlemsuppgifter
Inställd match
2020-08-16 08:43
Dagens match är inställd 
Anneberg får inte ihop lag och lämnade Wo sent igår 
Nya tag på imorgon träning som vanligt 
Ett förslag på träningsschema under semestern
2020-07-04 21:53
Detta är ett förslag på träningsschema till er !!! 
Sköt om detta eller kör ett eget
Vi kommer att kolla hur tränigen har sköts när vi drar igång igen  för vi går igång igen med riktigt tuffa matcher i Augusti med Dm troligen den 9/8 och seriespel 5/8  och det kommer bli ett riktigt tufft spelschema i Augusti så kom väl förbereda //Ledarna 


Träningspass 1
Löpning:
Uppvärmning 10 minuters jogging + stretch
Löpning 20-30 minuter i så bra fart som det går.
Styrka (se program nedan)

Träningspass 2
Löpning:
Uppvärmning 10 minuters jogging + stretch
Backträning. Hitta en backe som är minst 30 meter lång och ganska brant. Löp uppför backen, jogga ner. 3 x 10 gånger. Vila 3 minuter mellan varje intervall, dvs 3 x 3 min vila totalt.
Styrka (se program nedan)

Träningspass 3
Löpning:
Uppvärmning 10 minuters jogging + stretch
Löpning – intervaller. Löp 2 minuter – vila 1 minut. 10 gånger.
Styrka (se program nedan)


Styrkeprogram
Styrka (körs tre varv):
25 sit-ups – raka
30 armhävningar
25 tåhävningar
15 djupa upphopp( burpes)
15 stjärtlyft/ben (ligg på rygg med en fot i marken, den andra rak och lyft höften mot himlen)
10 Borsov-hopp (ena benet framför det andra, hoppa högt upp och växla ben)

Kom väl förberedda och taggade efter semestern
Nästa DM motståndare plus lite övrig info!!!
2020-07-03 20:02
Hej på er !!! Nästa DM motståndare är klar vi kommer att spela hemma mot Eksjö tid är inte fastställd ännu.

För övrigt så tränar vi sista gången på måndag och då kommer tidigare TFF spelarna Erik Johansson och Oscar Sigurdsson hålla i träningen som startar kl 18.00 ombytta och klara 17.45 

För er som inte gjort löptestet än finns det möjlighet på måndag kl 17.00 innan träningen  detta gäller er som inte gjort det än och alla ska göra det oavsett när det blir 

Vi kommer att ta några veckors vila efter måndagsträningen

LEDARNA P05
Lottningen till Dm
2020-06-07 22:32
Lottningen till våran DM match är klar vi kommer att möta Tenhult borta den 22/6 matchstart kl 19.00 
Lite info om träningstider!!
2020-05-17 20:22
Hej på er!!!
Lite annorlunda träningstider under kommande vecka
MÅNDAG KL 18.00-19.30
ONSDAG KL  10.00-11.30
TORSDAG KL 10.00- 11.30

Viktig info till våra matcher!!!
2020-05-04 13:10

Här är nu en stark rekommendation att inte ha någon publik alls på matcher.
Viktigt att ni informerar om detta på hemsida och på anläggning så inte matcherna anses vara offentliga tillställningar.
Vi bifogar två texter som SvFF skickat ut som hjälp.

 

Det här gäller vid genomförande av matcharrangemang

För att följa förbudet mot mer än 50 deltagare vid offentliga tillställningar är det, efter samråd med polisen, SvFF:s skarpa rekommendation att arrangerande förening vidtar följande åtgärder:

• på hemsida och i andra kommunikationskanaler tydligt ange att all publik, inkl. föräldrar och andra anhöriga, undanbes vid matcherna.

Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare och funktionärer) ska vara på plats, samt

• sätta upp skyltar vid idrottsplatsen om att publik undanbedes och/eller utse ansvarig(a) för att vänligt be ev. publik att lämna platsen.

Detta gäller både tävlings- och träningsmatcher.

Info Ang Gothia
2020-04-21 23:08
Gothia Cup 2020 ställs in

Den pågående coronapandemin gör att Gothia Cup 2020 inte kan genomföras. Efter rådgörande med Folkhälsomyndigheten och den information som finns tillgänglig från såväl svensk som internationell expertis, har Gothia Cup beslutat att ställa in turneringen, för första gången sedan starten 1975.

Vi beklagar detta och känner stor sorg över att inte få välkomna er till Göteborg i sommar men hoppas på förståelse för situationen och att vi alla – spelare, ledare, domare, funktionärer, samarbetsföreningar och partners – ses nästa år i stället.

Alla anmälda lag kan välja om ni vill flytta över er anmälningsavgift till nästa års Gothia Cup och därmed redan nu säkra er plats i turneringen 2021, eller om ni vill få anmälningsavgiften återbetald. Vi ber er att mejla info@gothiacup.se med ert anmälningsnummer och ert val, så återkommer vi med mer information och bekräftelse.
Av administrativa skäl behöver vi få information om samtliga lags val senast 31 maj, efter det kommer inga återbetalningar att göras.

Genom nedanstående hälsning från Gothia Cups generalsekreterare sedan 1981, Dennis Andersson, vill vi skicka all kärlek till hela vår stora Gothia Cup-familj världen över.

Det här är de svåraste orden jag någonsin formulerat: Det blir inget Gothia Cup i år.
Inga färgsprakande klädda, leende ungdomar på Göteborgs gator. Inga kolsyrebubblande hjärtan över glädjen de delar. Ingen full fart framåt-fotboll, så som bara ungdomar kan spela vår älskade sport.
Den som någon gång fått uppleva Gothia-veckan, vet att man sugs in i en kollektiv känsla det inte går att värja sig mot. In i den där ungdomliga oförstörda bubblan där allt fortfarande är möjligt. Där det inte finns utrymme för vuxet tvivel, tvekan och oro – endast glädje, gemenskap och hopp ryms där inne. Den kollektiva kraften från 35000 ungdomar som förenar världen med en övertygelse om att förbättra den.
I 45 år i rad har den tagit över Göteborg en vecka i juli och det är med stor sorg jag konstaterar att vi inte kommer att få uppleva det i sommar.

Samtidigt är det ett av de enklaste besluten jag har varit med om att fatta. Vi känner en stor respekt för den pågående pandemin och hur den drabbar oss alla, världen över. Just nu måste allt fokus ligga på att begränsa smittspridningen och att skydda våra riskgrupper.

Det är en prövande tid. Men fotbollen har en förmåga att leda människor genom kriser. Ser du ögonblicksbilder från ett katastrofområde, oavsett var i världen – tittar du närmare på bilderna finner du ofta ett par fotbollsspelande barn mitt i förödelsen. Bollen har en förmåga att ge oss en sorts normalitet att hålla oss fast vid när hela världen gungar.
Och i en tid där den sociala distanseringen så väl mentalt som fysiskt medvetandegör oss om vårt behov av varandra – av gemenskap – för att må bra, stärks övertygelsen än mer i vår mission om att förena världen genom fotboll.

En sådan här situation definierar oss. Vilka vi är. Vilka vi vill vara när allt det här är över.
Vi som tror på internationalism, på mångfald och tolerans, på solidaritet och det gemensamma ansvaret för att ta hand om varandra – vi måste bli ännu starkare i våra berättelser, så det blir trovärdigt för ännu fler.

Så fortsätt spela fotboll. Låt den glädje vår idrott skänker oss, hjälpa oss igenom det här.
Fortsätt ta hand om varandra. Vi kommer inte att dela några oförglömliga minnen tillsammans denna sommar men vi delar den här kampen. Och även om vi är distanserade från varandra fysiskt, finns Gothia Cup-familjen alltid där för varandra.

Tack för er stöttning och för er förståelse.
Vi ses nästa sommar.

Med kärlek,
Dennis Andersson

Tråkiga nyheter !!!
2020-03-27 19:18
Hej på er !!! 
Här tyvärr tråkiga nyheter helgens matcher är inställda pga covid 19 styrelsen har fattat ett beslut och det får vi rätta oss efter. Detta gäller tills föreningen har fått klara direktiv på vad som gäller.
Detta gäller samtliga matcher under helgen för alla lag som spelar på Bredstorp.
Är det någon som har någon fråga om detta så hör av er det är helt ok finns på sms eller snap eller ring funkar vilket som.
Återkommer under lördagen eller söndag med mer info om vad som gäller framöver 
Ska kolla upp om vi kan köra en träning på söndag till ex
HA DET GOTT ALLA !!!
Läst detta noga Ang Corona!!!
2020-03-12 15:19
Detta vad som gäller och ska följas för av allaförkyld=ingen träning                                                SmFF om coronaviruset

Uppdaterat 12 mars-2020

Igår kom besked och beslut från Folkhälsomyndigheten och regeringen att alla arrangemang med över 500 deltagare stoppas.

I Småland arrangeras det varje helg matcher, ett antal cuper och turneringar och är det så att dessa har fler än 500 deltagare/åskådare ska dessa inte genomföras eller i så fall anordnas utan publik.

När det gäller matcher, cuper och turneringar som har färre deltagare/åskådare än 500 så är det upp till varje enskild förening att fatta beslut utifrån de besked myndigheter ger ifall turnering/cup skall genomföras.

Enligt beslut av Smålands FF uppmanar vi att inte genomföra någon handskakningsprocedur vid matcher.

Tänk också på att inga spelare, ledare mfl. som uppvisar förkylningssymptom deltar i föreningens aktiviteter eller matcher.

Liksom tidigare är det ni föreningar som ansvarar för att sprida information till spelare, ledare och publik.

Vi följer myndigheternas råd och riktlinjer som bl.a. innebär att man inte i onödan skall utsätta sig för större folksamlingar, framförallt inte om man är i någon riskgrupp.

Vi uppdaterar fortlöpande och så fort vi får ny relevant information från SvFF eller myndigheter så publicerar vi denna på vår hemsida.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer
Svenska Fotbollförbundets information om coronaviruset

Henrik Landén
Kanslichef SmFF
Henrik.landen@smalandsfotbollen.se

Spelade matcher
Sön 27/9 10:00
1 - 5  
Tor 24/9 19:30
1 - 4  
Lör 19/9 16:30
0 - 3  
Sön 13/9 14:00
0 - 3  
Tor 10/9 19:30
7 - 0  
Tis 8/9 19:00
2 - 1  
Ons 2/9 19:30
1 - 2  
Tor 27/8 19:30
3 - 1  
Sön 23/8 18:00
0 - 6  
Lör 22/8 11:00
5 - 6  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tranås Fotbollförening, 15/09 09:39 
Tranås Fotbollförening, 20/08 09:40 
Tranås Fotbollförening, 11/06 15:24 
Tranås Fotbollförening, 27/04 12:45 
Tranås Fotbollförening, 22/04 12:20 
Tranås Fotbollförening, 08/04 18:10 
Tranås Fotbollförening, 11/02 16:02 
Tranås Fotbollförening, 05/02 10:43 
Tranås Fotbollförening, 30/01 13:50 
Tranås Fotbollförening, 19/12 10:50 
 
Start 11:an
Samarbetspartner