Välkomna till Tranås FF P05
Viktigt att alla ledare och spelare fyller i detta formulär:
Uppdatering av medlemsuppgifter
Tråkiga nyheter !!!
2020-03-27 19:18
Hej på er !!!
Här tyvärr tråkiga nyheter helgens matcher är inställda pga covid 19 styrelsen har fattat ett beslut och det får vi rätta oss efter. Detta gäller tills föreningen har fått klara direktiv på vad som gäller.
Detta gäller samtliga matcher under helgen för alla lag som spelar på Bredstorp.
Är det någon som har någon fråga om detta så hör av er det är helt ok finns på sms eller snap eller ring funkar vilket som.
Återkommer under lördagen eller söndag med mer info om vad som gäller framöver
Ska kolla upp om vi kan köra en träning på söndag till ex
HA DET GOTT ALLA !!!
Läst detta noga Ang Corona!!!
2020-03-12 15:19
Detta vad som gäller och ska följas för av allaförkyld=ingen träning                                                SmFF om coronaviruset

Uppdaterat 12 mars-2020

Igår kom besked och beslut från Folkhälsomyndigheten och regeringen att alla arrangemang med över 500 deltagare stoppas.

I Småland arrangeras det varje helg matcher, ett antal cuper och turneringar och är det så att dessa har fler än 500 deltagare/åskådare ska dessa inte genomföras eller i så fall anordnas utan publik.

När det gäller matcher, cuper och turneringar som har färre deltagare/åskådare än 500 så är det upp till varje enskild förening att fatta beslut utifrån de besked myndigheter ger ifall turnering/cup skall genomföras.

Enligt beslut av Smålands FF uppmanar vi att inte genomföra någon handskakningsprocedur vid matcher.

Tänk också på att inga spelare, ledare mfl. som uppvisar förkylningssymptom deltar i föreningens aktiviteter eller matcher.

Liksom tidigare är det ni föreningar som ansvarar för att sprida information till spelare, ledare och publik.

Vi följer myndigheternas råd och riktlinjer som bl.a. innebär att man inte i onödan skall utsätta sig för större folksamlingar, framförallt inte om man är i någon riskgrupp.

Vi uppdaterar fortlöpande och så fort vi får ny relevant information från SvFF eller myndigheter så publicerar vi denna på vår hemsida.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer
Svenska Fotbollförbundets information om coronaviruset

Henrik Landén
Kanslichef SmFF
Henrik.landen@smalandsfotbollen.se

Fotbollsmässa
2020-02-20 11:21

Info!!
2019-11-18 09:10
Hej på er!!!
Taket kommer att vara stängt idag på Friends
Syns em //Ledarna
Platser för kvällsträningen och lite info om det
2019-10-04 16:07
Info!!! För den som är sugen på detta gå in och anmäl er och säg till Christer att ni åker så kan han meddela kansliet om vad som gäller med faktureringen det är något som bekostas av spelaren själv denna gång och avgiften swichas till Christer som fixar det med TFF som vanligt så har vi koll på den saken

Kolla gärna tidigare utskick om vinterträning samma sak gäller där som ovan
Lokala Höstträningar
2019-10-04 15:59

Sugen på fotboll i vinter!!
2019-09-20 17:03
Detta är ett ypperligt tillfälle för den som vill köra lite härligt träning under vinterlovet
Detta är något man bekostar själv om är sugen  på att bara med ha  koll på sista anmälningsdagen
Info !!