Välkommen till Tranås FF P06

Fotografering
2017-06-15 22:45
Det är fotografering i Malinskog tisdagen den 20 juni klockan 17:00. Det är självklart roligt om så många som möjligt kan delta. Svara på kallelsen som är utskickad.

Beställning av foton görs  sedan med lappen som ligger under dokument.
Man kan se bilderna på nätet: http://erikhellquist.client.workflow.no/ Använd dessa uppgifter:
Anv: taif@erikhellquist.nu
Lösen: Sport_bild16!
Säsongen är i full gång!
2017-05-16 09:09

Det var dubbla hemmamatcher i söndags som resulterade i en vinst och en oavgjord.

På söndag är det dubbla bortamatcher, TFF Svart åker till Vetlanda och TFF Röd åker åt samma håll men till Nässjö.

Lycka Till!

Nu har anmälningarna till Jönsbergska cupen i Norrköping kommit in och det är dags att betala 100:-. Swisha till Stefan på 0761072697. För er som inte kan swisha går det bra att lämna kontant på träningen.

Matcher TFF RÖD
2017-05-04 11:16
Hej

Imorgon är det premiär även för TFF Röd, det bär av mot Höreda. Nästa helg är det hemmapremiär mot Frinnaryd.

Vi har nu fördelat grabbarna mellan matcherna utifrån era svar på de kallelser som gått ut. Bifogat finns en pdf med de olika trupperna till matcherna, samma dokument finns sedan även på hemsidan. OBS! Detta är fördelningen just nu, vi kommer ändå skicka ut mail/SMS med den absolut aktuella truppen en vecka före varje match eftersom det kan dyka upp sjukdomar etc., dock är det så att truppen består av 12st och vi klarar 1-2 avhopp inför en match så det kommer att finnas spellediga helger framöver.

Hör av er snarast till någon av ledarna för TFF Röd om det blir förändringar, tanken är i alla fall att ni nu vet vilka av matcherna som gäller just er. Alla ändringar som görs i trupperna syns även på hemsidan under respektive match.

Försöka att använda SMS-gruppen som heter TFF RÖD när det gäller samåkning, sjukdom etc. inför match.

Ledarna TFF Röd
CUP 18 juni!
2017-05-03 20:42
Vi har anmält två lag till Jönsbergska cupen i Norrköping. Det är en endagars cup söndagen den 18 juni. När vi har fått ett spelschema så bestämmer vi vilken tid vi måste åka på morgonen.

Eftersom det endast är två lag anmälda så kan inte alla följa med. Svara på kallelsen senast onsdagen den 10 maj. Det är först till kvarn som gäller, så svara snabbt!

Det kommer kosta 100 kr/deltagare och alla spelare som deltar får en fribiljett till matchen mellan IFK Norrköping och Elfsborg den 9 juli. Jag återkommer om hur ni ska betala när vi vet vilka som ska följa med!!!

Lagindelning!
2017-04-17 14:42
Hej!

Hoppas påsken varit bra och att killarna är sugna på fotboll igen om våren nu kan komma på riktigt. Förhoppningsvis får vi gå på gräs på onsdag och annars är det konstgräset även den här veckan. Vi får besked imorgon.

Nu har vi iallafall delat upp killarna i 2 lag som vi aviserade på föräldramötet. Hubbarp är lag svart medan Fröafall/Junkarmålen är röd. Gänget från Norrskolan har vi delat på för att vi ska vara lika många i respektive lag. Vi kommer inte åka med hela lagen till matcherna utan några får stå över för att det ska bli mycket speltid för killarna när de väl är med. Samtidigt får både ledare/spelare ledigt nån helg ibland. Vi har fördelat matcherna mellan lagen så det är jämnt mellan hemma/borta möten.

Nu i helgen har vi hemmamatch mot Nässjö och då är det lag svart som står för motståndet. Kallelse till matchen kommer nu ikväll och vi vill ha svar på om spelarna kan vara med senast imorgon dvs tisdag kväll så vi vet inför onsdagens träning. Spelande lag kommer sedan ligga på "vår" sportadminsida och vi skickar även ut ett sms med dem som ska vara med.

Nedan är uppdelning säsongen 2017 och om vi missat någon/något eller ni undrar något så hör av er till någon av ledarna.

Lag Svart:
Ledare : Lenny,Chrille,Martin P, Timo, Jörgen E, Stefan E