SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås Fotbollförening
8 - 0
Sommens AIF
Tranås Fotbollförening8 - 0Sommens AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 mars, 11:00
Plats:Bredstorps IP Konstgräsplanen
Samling: Bredtorp
TT-Sommen (2-0) 8-0
2020-03-14 14:45

TT-Sommen   (2-0) 8-0

 

Väl genomförd träningsmatch, vi får i lugn och ro känna på det nya spelsystemet!

En sak som är säker är att vi kommer sättas på betydligt svårare prov framöver. Det vi gör bra i dag är att vi fortsätter med rätt inställning matchen igenom, vi slappnar inte av bara för att vi leder. Vi ligger i stort sett rätt i positionsspelet genom hela matchen. Detaljer som att falla in bakom mittback när lång boll kommer, och pressen på deras def anfallare har jag nu med lite eftertanke konstaterat att vi ska flytta upp mittback på, det tar vi på måndag.

Vi ska hota motståndarna med mer djupledsbollar, ytterspringarna ska hitta in med mer inlägg på backen bakom deras backlinje tidigt. Men som sagt detta är detaljer i sammanhanget. Vi gör massor med bra saker idag, bra kombinationer, bra passningstempo, håller ett högt och bra tempo genom hela matchen.

Vill ge Tilda ett extra plus för en mycket bra insats som back, framförallt bra och rejäla uppspel på backen! Nu hänger vi i och laddar om för en härlig match på Torsdag mot Vetlanda! Med beröm godkänt till hela laget!<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner