SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Vimmerby IF
3 - 3
Tranås FF-Torpa AIS
Vimmerby IF3 - 3Tranås FF-Torpa AIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 september, 16:00
Plats:Ceosvallen
Tävling:
Matchnummer: 230321110
Samling:15:00
Vimmerby-TT 3-3 (1-2)
2020-09-13 21:44

Vimmerby-TT

3-3 (1-2)

 

En match där vi visar vad som menas med att stå upp för varandra. Detta eviga tjatande om att jobba hårt för varandra, att inställning och laganda är så mycket viktigare än allt annat! Och nu visar vi det match efter match, så otroligt kul att vara tränar då! Vi startar matchen bra, vi får i gång vårt spel direkt, vi är först på bollarna, man märker tydligt hur Vimmerbys spel bygger kring deras nummer 20 som är en smart stor och stark spelare. Hon gör visserligen tre mål, men bara ett som jag anser är en bra prestation, inte mycket att säga om. Vi hamnar i underläge i den 27 matchminuten, men det är inget som påverkar vårt spel, vi fortsätter bara att jobba hårt och vinna boll, och då kommer också utdelningen till sist, och som den kommer, så otroligt underbart att se den gå in, härligt mål av Lydia. Men vi är inte nöjda där, utan Clara springer sig fri på vänsterkanten deras back hinner inte alls med och Clara avslutar lugnt och fin i bortre. Ledning i paus med 2-1 rättvist. Clara hade ett skott i stolpen precis innan vilan. Den andra halvlek är ganska lik den första, mycket kamp och relativt jämt. Tyvärr får deras bästa spelare gör 2-2 i den 48 matchminuten, en bra prestation inte mycket att göra åt det.

Sen kommer tyvärr ett misstag från domaren när han blåser en mycket billig straff till Vimmerby 3-2 till Vimmerby kändes mycket tungt, men vi vägrar att ge oss, fortsätter att störa deras backlinje med snabba fina anfall. Och i matchminut 67 så rinner Clara igenom får en ganska tuff tackling och faller, STRAFF och det känns så rättvist. Iskall som vanligt rullar Hanna in 3-3 sista delen av matchen böljar det fram och tillbaka, sista stor chansen är återigen en miss från domaren när Clara blir sparkad på benen och faller, solklar straff tycker jag men inte domaren. Vi tar en poäng och en jävla gå inställning, strakt jobbat alla! Ett stort plus till Julia B som gör en väldigt bra comeback i målet!<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner