SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Nässjö FF
2 - 1
Tranås/Torpa B
Nässjö FF2 - 1Tranås/Torpa B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 maj, 15:00
Plats:Skogsvallen
Tävling:
Matchnummer: 142202020
Samling:13:30
2019-05-12 18:52
Uddamålsförlust med 2-1 i div 3 idag borta mot Nässjö på Skogsvallen, där både planen och vädret gör sitt för att försvåra skönspel. Nässjö, som hittills är obesegrade i serien, är det klart bättre laget första 25 min och vinner mycket närkamper och sätter tidigt 1-0 (lite snöpligt dock då det sker precis efter vi skapat ett riktigt farligt läge). Sista delen av första halvlek jobbar vi oss in bättre i matchen, vinner mer närkamper och etablerar spel på Nässjös planhalva. 

I andra är vi med bättre från början och ligger mer rätt över banan. Ganska snart spelar Eira snyggt fram till Clara som kommer fri mot målvakten och sätter 1-1. Härligt!! Tungt nog får vi inte leva på detta särskilt länge då Nässjö ganska snart gör 2-1 och vi får återigen jobba i uppförsbacke. Vi fortsätter kämpa hela vägen men lyckas inte kvittera. Riktigt surt med förlust men en eloge till hela laget för inställningen i andra halvlek. Julia blev rättvist utsedd till bäst i TT efter att gjort många viktiga räddningar under hela matchen, trots smärta i både höft och axel. 

Nu får det vara slut med förluster. Nästa vecka tar vi nya tag! Då är det vinst som gäller när vi tar emot ÖIS/Vista hemma på Bredstorp. 💪🏻👊🏻

/Alex

<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner