Tävling:
Matchnummer: 142202020
Samling:13:30
2019-05-12 18:52
Uddamålsförlust med 2-1 i div 3 idag borta mot Nässjö på Skogsvallen, där både planen och vädret gör sitt för att försvåra skönspel. Nässjö, som hittills är obesegrade i serien, är det klart bättre laget första 25 min och vinner mycket närkamper och sätter tidigt 1-0 (lite snöpligt dock då det sker precis efter vi skapat ett riktigt farligt läge). Sista delen av första halvlek jobbar vi oss in bättre i matchen, vinner mer närkamper och etablerar spel på Nässjös planhalva.

I andra är vi med bättre från början och ligger mer rätt över banan. Ganska snart spelar Eira snyggt fram till Clara som kommer fri mot målvakten och sätter 1-1. Härligt!! Tungt nog får vi inte leva på detta särskilt länge då Nässjö ganska snart gör 2-1 och vi får återigen jobba i uppförsbacke. Vi fortsätter kämpa hela vägen men lyckas inte kvittera. Riktigt surt med förlust men en eloge till hela laget för inställningen i andra halvlek. Julia blev rättvist utsedd till bäst i TT efter att gjort många viktiga räddningar under hela matchen, trots smärta i både höft och axel.

Nu får det vara slut med förluster. Nästa vecka tar vi nya tag! Då är det vinst som gäller när vi tar emot ÖIS/Vista hemma på Bredstorp. 💪🏻👊🏻