SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Fredriksdal/Äng
2 - 2
Tranås/Torpa B
Fredriksdal/Äng2 - 2Tranås/Torpa B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 maj, 17:00
Plats:Högåsavallen
Tävling:
Matchnummer: 142202030
Samling:15:30
Oavgjort mot Fredriksdal/Äng
2019-05-28 09:17
Skön poäng borta mot Fredriksdal/Äng i söndags! Matchen, som bjöd på mycket kamp men mindre skönspel tack vare blåst och svårspelad plan, slutar 2-2 efter att vi lyckats vända underläge till lika två gånger. 

Vi börjar första halvlek bra och även om vi skapar några farliga lägen är det F/Ä som tar ledningen med 1-0. Kvittering till 1-1 kommer efter 30 min när Jossan skruvar in en frispark i bortre krysset med sin vassa vänsterfot. Riktigt snyggt! Tyvärr lyckas vi inte hålla resultatet till halvtidsvilan då F/Ä i 43:e tar ledningen med 2-1. Kändes inte helt rättvist. I halvlek pratar vi om att aldrig ge upp och att göra allt vi kan för att vända. Och vi lyckas! I slutet på andra snurrar Clara upp större delen av F/Ä:s försvar och serverar Ina med en fin pass snett inåt bakåt i straffområdet. Ina gör inga misstag utan trycker snyggt in bollen i högt i målet. Underbart!! Samtidigt som vi skapar lägen för att avgöra har F/Ä under halvleken haft lägen (b.la. ett stolpskott) så 2-2 får anses som ett rättvist resultat.   

Riktigt gott att vi får med oss en poäng tack vare en massiv kämparinsats från hela laget! 💪🏻 Trots att i princip varje spelare i F/Ä är större än oss viker vi inte ner oss i närkamperna. Härligt att se! Extra eloge till Clara som troligen löpte mest av alla och var ett ständigt hot mot F/Äs backlinje, Sara J som är stabil bakåt och samtidigt farlig framåt med sina långa inkast (fick dessutom pris som matchens spelare!) och vår målvakt Emilia som trots smärta i axeln biter ihop och spelar hela matchen.

Nu fortsätter vi på den inslagna vägen! 🙌🏻⚽️

/Alex

<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner