SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Mjölby FC
1 - 1
Tranås FF/Torpa AIS div.2
Mjölby FC 1 - 1Tranås FF/Torpa AIS div.2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 mars, 11:00
Plats:MAXIvallen
Serie:Träningsmatcher 2019
Blåsigt
2019-03-24 09:28

Mjölby-TranåsTorpa  1-0  1-1

 

Vi har ett nykomponerat lag för dagen, i ett blåsigt Norrköping. Hela första halvlek präglas

av hafsigt spel, där vi har svårt att få något etablerat passningsspel, vi försvarar oss väl,  och de målchanser Mjölby får har Julia B full kontroll på. Vi sticker upp i ett antal farliga kontringar, och med lite tidigare beslutsfattande eller mer löpningar bakifrån hade vi nog gjort något mål i första halvlek.

Tyvärr lyckas Mjölby göra ett mål i slutet av halvleken, efter vi hade svårt att komma ur Mjölbys press i den hårda vinden.

Vi pratar om i halvtid att vi ska spela på det sätt som vi är bra på, och att vi ska höja moralen och inställningen till andra halvleken. Vi gör en mycket bättre andra halvlek, där vi pressar tillbaka Mjölby rejält långa stunder, vi har två stolpskott och tillslut lyckas vi kvittera på ett underbart skott av Elsa

I sista sekunden. Härligt att vi inte slutar att kämpa för att göra mål, det tar vi med oss till nästa match, i övrigt en mycket svårspelad match i blåsten. Bra jobbat samtliga!!!<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner