SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Bovallsstrand IF/Hunnebostrand GoIF
0 - 7
Tranås FF/Torpa AIS Div.3
Bovallsstrand IF/Hunnebostrand GoIF 0 - 7Tranås FF/Torpa AIS Div.3

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 mars, 14:30
Plats:Tipshallen Jönköping
Serie:Träningsmatcher 2019
Starkt
2019-03-17 10:17
18-0 på tre matcher, man kan tycka att motståndet inte varit det bästa, men vi ser hellre det vi gjort bra, för det är mycket!

Match i Tipshallen, svårspelade plan, torr luft, men vi tar tag i matchen direkt, med snabbt passningsspel, mycket högre tempo än motståndarna. Vi bestämmer före matchen att pressa mellan högt.

Det fungerar bra till en början, när man känner att man är så mycket bättre än motståndet så är det svårt att inte gå ännu högre i press, vilket är helt ok.

Målvakt för dagen är Emilia Nilsson, hon gör en bra insatts behöver inte göra några svåra räddningar

Men spelar stabilt med fötterna och har bra samarbete med våra två innerbackar.

Tilda och Elin ytterbackar för dagen, startar matchen på fel kant, glömde bort vilken sida som dom skulle spela på J det ytterbackar ska tänka på när man möter sämre motstånd är att komma med mer i anfall, lägg energin på det offensiva spelet! Annars gör både en stabil och trygg insatts.

Innerbackarna för dagen Wilma N och Hanna SV stabil bra match rakt igenom, det vi ska göra ännu bättre är att tranportera bollen i backlinjen  snabbare,  med högre tempo, och även innerbackarna ska med i anfall några gånger per match. (Wilma hade målchans i andra, gick lite över ribban J)

Mittfält Moa, Maja, Samira, Erna, Tilde, Hanna SP, bra överlag Hanna gör 4 mål kommer in i DIV 3 med samma inställning som DIV 2 otroligt viktigt och bra, stort plus på det.  Även Moa visar en härlig inställning och attityd!

Samira och Maja gör det kanon på innermittfält även Tilde när hon kommer in, det blir lite prat på bänken om att dom  spelar med 3 på innermittfält, ni löser det bra, Moa kliver in och säkrar upp, precis så som vi vill ha det när det händer. Erna gör sin första match i laget, gör det med beröm godkänt. På topp har vi Clara, Lollo, och Eira. Alla tre gör det bra. Vi pratar lite i halvtid om att det är viktigt att den anfallaren som möter ett uppspel är först till bollen, och jobbar med den löpningen.

Dagens mål görs från Emilia utspark, till Clara som tar ner bollen på ett, drar två motståndare och serverar Hanna SP som avslutar iskallt som vanligt, vackert.

Bra inställning, bra tempo. Kommer bli en fantastik säsong, nu gäller det bara att jobba hårt och inte ta något för givet! HÅRT ARBETE HÄRLIG INSTÄLLNING.


/Ledarna<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner