SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll
Herr

Ekhagens IF
0 - 2
Tranås FF
Ekhagens IF0 - 2Tranås FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 september, 14:00
Plats:Ekhagsvallen
Tävling:
Matchnummer: 141201107
Samling:13:00
Referat Ekhagens IF-Tranås FF 8/9
2018-09-12 13:21

EKHAGENS IF vs TRANÅS FF  0-2 (0-1)

 

Lördag förmiddag och bussresa mot Jönköping för match mot Ekhagen och en liten oro över hur planen ska se ut efter allt regnande och den oron visade sig vara befogad! Det var en i stora  delar mycket vattensjuk plan, men som domaren sa det här är inte Champions League och det får man väl ge honom rätt i… Men det är bara gilla läget eller som man brukar säga det är lika för bägge lagen… Undrar just vem som myntade det uttrycket?

Det är hursomhelst ett Taggat TFF som direkt går ut och tar tag i taktpinnen vi skapar en handfull chanser utan att kunna att få utdelning men så efter dryga halvtimmen spelad så blixtrar Affe till och med en patenterad överstegsfint flyger han förbi ett par Ekhagen försvarare och skickar upp bollen stenhårt i nättaket fram till 0-1. Med fem minuter kvar av den första halvleken får vi så Tinus utvisad efter att han med en mindre lämpad kommentar om planens beskaffenhet får ett rött kort direkt. Det är enligt reglerna en helt korrekt utvisning men att ett ord som inte riktar sig varken mot Domare eller Motståndare renderar rött kort direkt tycker jag är tufft men som sagt det är enligt regelboken så ingen skugga över rättskiparna. Vi tar med oss en 0-1 ledning in i paus.

 

Vi får naturligtvis stuva om lite i laget efter utvisningen samt ändra lite i spelet men trots att vi är en man mindre i hela den andra halvleken så ändras inte matchbilden nämnvärt Ekhagen har lite större bollinnehav än i första men det är för att vi vill ha det så vi ligger lite lägre och ställer om när vi får chansen och det gör vi riktigt bra! Vi fortsätter skapa chanser och efter 66 minuter trycker Benja dit 2:an efter en bra omställning. Sen har vi bra koll på läget under resten av matchen vi är nog närmare att sätta di trean än vad Ekhagen är att reducera. Så ytterligare en bra bortamatch och en skön Bussresa hem till Tranås med tre nya viktiga poäng i bagaget!

 

Nästa match är ännu ett Derby nämligen på Lördag 15/9 Klockan 15:00 mot Österbymo Hemma på Bredstorps IP.

 

Väl mött där!

//Brandt


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 21/10 13:00
3 - 2  
Sön 15/10 14:00
1 - 2  
Lör 7/10 13:00
0 - 1  
Sön 1/10 13:00
0 - 1  
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner