SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Holsby SK
1 - 2
Tranås/Torpa B
Holsby SK1 - 2Tranås/Torpa B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 september, 17:00
Plats:Ädelvallen
Tävling:
Matchnummer: 142201109
Samling:14:45, 30
Aktivitetsinfo: Samling på Coop 14.30
Trupp:#5 Gry Tapper
#7 Maja Pihl
#12 Alva Knutsson
#14 Amanda Gunnarsson
#15 Elin Wessman
#16 Emma Borg
#18 Greta Lindvall
#19 Ida Andersson
#22 Medina Isakovic
#23 Moa Fagerström
#31 Julia Ranler
Antonela Bilic
Ellen Leijon Kraft
Emilia Ström
Nellie Sahlstedt
En fysisk bortamatch för TTU
2021-09-23 10:05

På grund av att redaktören fortfarande har mycket att stå i så blir det ytterligare ett sent referat från matchen borta mot Holsby i söndags. Då vi varit nere och scoutat Holsby när de mötte Mariebo så hade vi ganska klart för oss vad som väntade, Holsby är ett fysiskt spelande lag som gärna lägger den långa bollen vilket även var fallet i denna match. Vi reste till Holsby med en riktigt ung trupp och mot fysiskt spelande Holsby visste vi att det skulle bli tufft. Och under matchen drabbas vi av en skada på Maja som vi tror är utänjt ledband men även Holsby drabbas av en knäskada och båda spelarna utgår från matchen. 

När matchen blåses igång så börjar Holsby direkt och redan i den 2 minuten så kommer man till skott men det går över, efter detta tycker jag ändå att TTU kommer igång och i den 8 minuten så skapar vi det första läget och det är Amanda som testar skott men målvakten tippar det till hörna.

 

I den 10 minuten så kommer Medde in i straffområdet med boll och en utrusande målvakt får tag i bollen och efter detta så går Medde omkull och domaren blåser straff för TTU. En mycket hård dömd straff men det är ju domaren som dömer. Maja kliver fram och lägger in den vid högra stolpen och vi har 0-1. Minuten senare kommer det en hög långboll som Medde går på och återigen så kommer Holsbys målvakt utrusande men missbedömer studsen och den går över målvakten och Medde får en tå på den och vi har 0-2. 

 

2 minuter senare så är det Holsby som kommer in i straffområdet och även här blir det en hårt dömd straff även om detta förmodligen är mer rätt så är det hårt dömt. Amanda L i Holsby kliver fram och reducerar till 1-2. Efter detta byter vi lite chanser, i den 15 minuten så kommer Ida i ett bra läge men Holsbys målvakt gör en fin benparad. Även Holsby har någon chans till innan halvtid men vi går till vila med 1-2

 

När andra halvlek startar så känns det som att domaren hittade korten för det blev en mängd gula kort och en del av dessa måste jag säga var hårt dömda precis som båda straffarna, Holsby trycker på för reducering vilket gör att vi faller in i ett spel som vi inte är riktigt bekväma med och det är att bara lägga långa bollar. Vi vill ju hålla bollen i spel.

 

I den 52 minuten så går Holsby förbi till ett friläge men Jullan tippar bollen till hörna, 3 minuter efter detta så tror jag Holsby har sin bästa chans till reducering och det är en boll som rinner igenom straffområdet till en fristående spelare som har öppet mål men får inte till träffen utan bollen går på Jullan i målet.

 

Även i den 71 minuten så har man ett bra läge att reducera men Jullan gör en fin räddning.

Vi vinner matchen med 1-2 och plockar med oss 3 pinnar hem till Tranås.

 

//Ledarna


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 14/8 17:00
2 - 2  
Tis 5/7 19:00
6 - 8  
Ons 22/6 19:00
3 - 0  
Mån 13/6 19:00
0 - 2  
Sön 5/6 17:00
1 - 0  
Lör 21/5 12:00
1 - 2  
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner