SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Jönköpings Södra IF B
8 - 1
Tranås/Torpa B
Jönköpings Södra IF B8 - 1Tranås/Torpa B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 oktober, 16:00
Plats:Jordbrovallen
Tävling:
Matchnummer: 142201122
Samling:13:40, Coop parkering
Aktivitetsinfo: Kallade till match
Trupp:#3 Rebecka Molin
#5 Gry Tapper
#6 Alice Bergdahl
#12 Alva Knutsson
#14 Amanda Gunnarsson
#15 Elin Wessman
#16 Emma Borg
#18 Greta Lindvall
#19 Ida Andersson
#22 Medina Isakovic
#23 Moa Fagerström
#31 Julia Ranler
Antonela Bilic
Emilia Nilsson
Emma Andersson
Lova Wallin
Nellie Sahlstedt
Tilda Linnér
TTU tog säsongsuppehåll 45 minuter för tidigt
2021-10-04 14:01

På söndagen var det så dags för årets sista seriematch i Div 3 norra dam och det gjorde TTU på Jordbrovallen i Jönköping. Och ser man till matchen så kommer referatet handla mest om första halvlek då jag känner att det var då vi spelade fotboll, andra halvlek är bara att glömma och gå vidare då vi tog säsongsuppehållet 45 minuter för tidigt, Varken vi eller J-Södra hade något att spela för mer än placeringarna i mitten av tabellen och TTU kunde vid seger bli som bäst 3:a och vid förlust som sämst 7:a.

Vi vet av erfarenhet att J-Södra satsar på framtiden och att många av dessa ungdomar finns i F-17 Elit samt div 3. Är ett spelande lag som gärna håller bollen på backen och denna match är inget undantag. När matchen drar igång så är det ändå relativt jämnt och lite halvchanser uppstår men dröjer väll till den 11 matchminuten då nr: 4 i J-Södra kommer förbi på kanten och testar skott men kommer lite ur vinkel och Emilia räddar. 

 

I den 18 minuten så spelar J-Södra sig igenom ända nerifårn egen målvakt och TTU tappar lite i markeringen vilket gör att Julia Larsson kommer förbi och sätter ledningen för hemmalaget och vi har 1-0. I den 27 minuten så får TTU en chans som vi inte riktigt tar till vara på utan stressar fram ett avslut vilket inte resulterar i något. Men minuten senare så sätter vi hög press och det gör att J-Södra hamar i lite nöd och när målvakten skall slå ifrån sig bollen är Medde där och blockerar bollen in i mål och vi har 1-1.

 

I den 30 minuten så är det åter Tranås som kommer i skottläge och Medde testar skott men J-Södras målvakt gör en fin räddning, efter detta börjar TTU tappa lite och J-södra får ett antal chanser men Emilia räddar oss, i den 40 minuten så gör Emilia en dubbelräddning dessutom. Vi går till vila med 1-1 vilket då ändå kändes ganska rättvist även om J-Södra hade lite mer av spelet. 

 

Emilia som idag gjorde sin första seriematch på ett tag efter knäskada slog i ett läge upp skadan och fick kasta in handuken inför andra halvlek vilket ställde oss i ett dilemma och Greta fick hoppa in i målet, detta ledde också till att vi fick kasta om lite i positionerna vilket i sin tur gör att vi får spela på lite ovana positioner.  

 

Men i halvtid så pratade vi mycket om att vi skulle gå ut och göra det för varandra då detta var de sista 45 minuterna för säsongen. Men inget av det vi sagt blev egentligen inte gjort och vi får försöka glömma den andra halvleken som vi förlorar med hela 7-0 vilket gör att slutresultatet blir 8-1. Och vi kan inte lasta Greta för detta utan det var en lagkollaps och vi bjöd inte upp till spel.

 

Ska vi dock summera säsongen så kan vi bara säga att vi är fantastiskt nöjda med vad tjejerna har presterat och det är många som tagit stora steg mot att faktsikt gå upp i A-truppen vilket är målet och det vi jobbar för. Vi har haft 35 indivduella spelare som ställt upp under året vilket tyder på att vi har bredden, vi har ett antal som gjort seniordebut vilket vi även hade på dagens match genom Lova Wallin och med stor säkerhet kommer ett antal av dessa även erbjudas ett U-kontrakt till kommande säsong. Vi slutar 6:a i div 3 Norra Dam och vår målsättning innan var att hålla oss kvar vilket vi lyckats med.

 

Så ett stort tack till de 35 spelare som under säsongen ställt upp och spelat med oss. Ett stort tack till er som är med och stöttar oss.

 

Vi kommer inom kort komma ut med en utvärdering om hur man sett säsongen på det stora hela, efter det kommer vi påbörja arbetet med att bygga nästa års trupp, vi hoppas och tror att ni alla som varit med i år tar nästa kliv inför nästa säsong och vill fortsätta att utvecklas hos oss. 

 

//Ledarna


<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner