SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås/Torpa B
7 - 1
Nässjö FF
Tranås/Torpa B7 - 1Nässjö FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 augusti, 17:00
Plats:Torpavallen
Tävling:
Matchnummer: 142202054
Samling:15:45, Torpavallen
Aktivitetsinfo: 
Storseger för TTU mot Nässjö FF på hemmaplan
2020-08-10 11:26
Siri i närkamp
Helgen har ju varit riktigt fin med bra väder och när man summerar helgen ur ett TTU perspektiv kan man inte annat säga än att helgen var bra efter en storseger i div. 3 mot Nässjö FF på Torpavallen. TTU hade övertaget redan från start även om det var mer jämt i första halvlek även om TTU hade fler chanser att göra ytterligare mål även där, men det lossnade rejält i andra. I båda halvlekarna så hade vi vattenpaus då värmen var en del av spelet denna dag.
När matchen blåses igån så har vi redan från början sagt att vi skall sätta hög press och spela enkelt och sen vill man ju alltid ha en bra start vilket vi definitivt fick och det var Jullan som överaskade motståndarna med en lång utspark som gick fram till Lollo som gick på skott från distans och bollen går över målvakten och vi har 1-0 redan i den 3:dje minuten.

Nässjö har en chans i nionde minuten men skottet går över, sedan har TTU en chans då det åter är Lollo som testar skott från distans men målvakten räddar ganska enkelt och sätter sedan igång spelet snabbt och Nässjö får med detta en bra chans och går på skott som Jullan får sträcka ut på rejält för att rädda.

I matchens 29:de minut så går Clara runt i motståndarnas försvar och sticker in bollen till Alicia som petar den precis utanför stolpen. 4 minuter senare så kommer Mira runt på kanten och spelar in på backen i straffområdet och där finns Lisa som sätter dit 2-0. efter detta så tycker jag att TTU tappar lite i skärpan och hamnar för långt ifrån motståndarna som tillåts vända upp och komma med fart vilket ger Nässjö chansen till att hitta reduceringen. Efter en hörna i 38 minuten så nickar Nässjö i överkant ribban, 2 minuter senare så får Nässjö frispark i ganska bra läge, denna räddar Jullan men returen såtter Nr 3 i nässjö och det är reducerat till 2-1. De sista 5 minuterna så hittar TTU tillbaka igen och vi avslutar halvleken med ett skott av Ellen men målvakten i Nässjö är med och räddar den. 

Vila efter detta med ledning 2-1 med mersmak då jag ändå tycker att TTU hade ett litet övertag mest hela halvleken, vi tappade det i ca. 10 min vilket också skapade två bra chanser för Nässjö. Vi fortsätter som vi gjort i första när andra halvlek blåses igång.

I 51 minuten så kommer Nässjö i friläge efter misstänkt offside men Jullan är på tårna och räddar fint. Nässjö kommer till ytterligare någon halvchans innan TTU kommer igång rejält och det börjar i matchminut 60 då Greta kommer fint på kanten och passar in till Lollo som går förbi sin försvarare och sätter den i bortre från knappt ingen vinkel alls och vi har 3-1. 

5 minuter senare håller sig Lollo framme igen och denna gången är det Clara som löper i motståndarnas försvar och sticker in bollen till Lollo som sätter 4-1, och det är inte slut med detta. i 77:e minuten så kommer Medde fri mot målvakten men är nära och skall peta den förbi målvakten men den rullar sakta och där kommer Mira och lägger in den med vänstern och 5-1.

83 minuten så lägger Lollo ett fint inlägg från kanten som Lisa bröstar ner till Medde som sätter 6-1, i 85 minuten så får Nässjö chansen till kvittering efter en felträff och de kommer förbi på kanten men Jullan sträcker ut allt hom har och får fingerspetsarna på den och den går till hörna som blir resultatlös, Minuten efter detta är det åter TTU som skapar chans och det är Clara som skjuter men bollen smiter precis utanför stolpen.

Slutresultatet och 7-1 så är det åter Clara som kommer in från kanten in i straffområdet och passar efter backen till Medde som bara behöver sätta dit foten.

Detta var den andra matchen för detta laget i Div 3 och vi kan inte annat säga än att vi i båda dessa matcher (1 vinst och 1 förlust) har gjort allt vi kunnat och kan hålla huvudet högt.

Grymt jobbat tjejer

//Ledarna
<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner