SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Frödinge-Brantestad SK
3 - 1
Tranås/Torpa B
Frödinge-Brantestad SK3 - 1Tranås/Torpa B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 31 juli, 19:00
Plats:Lundavallen
Tävling:
Matchnummer: 142202047
Samling:16:00, Bredstorp
Aktivitetsinfo: Samling kl 16
Förlust i seriepremiären i Div 3 för TTU
2020-08-03 12:45
Miranda i närkamp
Första seriematchen för i år var det dags för på fredags kvällen och detta mot Frödinge/Brantestad som åkte ur Div 2 förra säsongen och som nu spelar i div 3, och TTU mönstrar i år ett mycket ungt lag då Tranås inför årets säsong tappade en hel del spelare. I denna match så gjorde ett antal sin div 3 premiär och däribland 3 st födda 2005. Ser man till matchen så gör TTU det riktigt bra och det fanns inte mycket vi kunde gjort bättre utan vi förlorade mot ett bättre och fint spelande lag.
När matchen blåstes igång så var det nästan så att hjärtat stannade då Frödinge kom i ett anfall från vänsterkanten där matchens lirare enligt mig fanns, det var Frödinge Brantestads Clara Sohlberg Perez fanns och det var verkligen med fart som hon flera gånger sprnag ifrån försvaret och bröt in och detta skedde i den 1 minuten men vi lyckades att hålla den utanför målet.

Men i 13 minuten så sker samma sak igen att Nr 13 kommer förbi och denna gången går bollen under Ida i målet som stod i TTU för dagen och vi har 1-0. I 22 minuten så är det dags igen när Nr 13 kommer fri men denna räddar Ida. Det hade varit skönt att gå till vila med bara 1-0 men i den 40:e minuten så är det åter nr 13 som går förbi backlinjen och skjuter bollen högt och vi har 2-0. Detta står sig till halvtid.

I halvtid pratar vi lite om att vi nu skall testa att spela som vi brukar vilket innebär att vi sätter hög press och när domaren blåser igång andra så känns det ändå som att det finns en stor vilja att ändra matchbilden.

3 minuter in i andra så kommer Miranda fint på kanten och lägger en boll i djupet som Lollo går på och lättar bollen över en utrusande målvakt i Frödinge och vi har fått en bra start på andra och 2-1. Vi trycker på och försöker skapa så mycket det går för att nå en kvittering men spelet blir lite böljande.

I 74 minuten får Emma gult kort, såg inte situationen och kan inte säga varför det delades ut. Vi trycker på allt mer vilket skapar ytor bakåt vilket Frödinge utnyttjar i match minut 83 då Louise Andersson i Frödinge Brantestad sätter 3- 1. TTU jobbar vidare och skapar några halvchanser men resultatet står sig matchen ut. 

Som jag skrev tidigare så möter vi ett fint spelande lag och vi gjorde vårt bästa och kan bara lyfta på hatten och gratulera till en välförtjänt vinst. Men det känns ändå som att vi kommer kunna ge de flesta lagen i serien en match

Nu är det bara att jobba vidare, grymt jobbat tjejer

//Ledarna<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner