SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Hultsfreds FK
2 - 0
Tranås/Torpa B
Hultsfreds FK2 - 0Tranås/Torpa B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 augusti, 17:00
Plats:Knektavallen
Tävling:
Matchnummer: 142202067
Samling:14:00, Bredstorp
Aktivitetsinfo: vi åker buss från bredstorp
Ta med egen mat för att klara hela resan
//Ledarna
Hultsfred vann mot TTU på Knektavallen i Hultsfred
2020-08-31 12:01
Kamp om bollen i Hultsfreds straffområde
Efter tre raka segrar i div 3 N Dam så åkte TTU till Hultsfred och spel på Knektavallen, Hultsfred har ju varit med i toppen av div 3 två år i rad men valt att inte ta klivet upp i div 2 så vi visste väl att det var ett starkt lag vi skulle möta, ett ungt Hultsfred med några spelare med större rutin som ger tyngd och trygghet så är det precis ett sådant lag man önskar. Även TTU är ett ungt lag där vi också får rutinen från A-lags spelarna men blir ju lite annorlunda då vi inte tränar gemensamt. 
Och precis som fredagens match hemma mot Mariebo så är det jämnt och tätt där spelet håller till mest på mitten, i den 22 minuten så får TTU chansen där Ida får ett fint tillbakapass och går på skott direkt men bollen smiter precis utanför krysset. 

I den 39 minuten så kommer Hultsfred runt på kanten och skall göra ett inlägg men en felträff gör att det blir ett perfekt inlägg mot målet och bollen går över Emilia och in i mål och 1-0 till Hultsfred. 3 minuter efter ledningsmålet så får Hultsfred hörna och vi går upp för att försöka nicka bort bollen men det blir en touch på TTU spelare och in i mål istället- 2-0 till Hultsfred efter 42 minuter.

TTU skapar 2 chanser innan halvtid men Hultsfreds målvakt är riktigt bra och räddar dessa. Ett Gult kort delas också ut till Nr.14 i Hultsfred för att hon går utanför planen och tar vatten men kliver in när bollen kommer dit.

När andra drar igång så är vi inte riktigt på tårna utan Hultsfred får ett friläge men Emilia i TTUs mål räddar till hörna. I 49 minuten så får Tilda ett fint tillbaka pass och skjuter men målvakten kommer utan till stolproten och räddar även denna. Efter detta kommer Hulsfred upp i planen och skapar ett par fina chanser och bästa chansen var nog i 70:e minuten då Hultsfred får friläge och Emilia räddar men släpper retur men Emilia kommer tillbaka fint och räddar även den.

TTU trycker på så mycket det går och pressar tillbaka Hultsfred men sista 15 minuterna så fanns det en del att önska i domsluten, i 77 minuten borde det kanske delats ut ett gult kort efter en ganska hård tackling där det inte var bollen man siktade på, i 88 minuten så kommer det en chans där vi försöker styra in bollen men det blir ingen fart på styrningen vilket gör det enkelt för målvakten att rädda den.

Minuten senare borde TTU haft straff då Medde blir rejält dragen i byxorna inne i straffområdet men ingen signal och således inte heller någon straff, i sista minuten får vi frispark i ett bra läge men den går precis ovanför ribban. 

Spelmässigt så gör vi det vi ska men kan inte vara nöjda med 0 poäng, men som jag sagt tidigare så är det alltid det laget som gör mest mål som vinner.

//Ledarna

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner