SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Fredriksdal/Äng
6 - 1
Tranås/Torpa B
Fredriksdal/Äng6 - 1Tranås/Torpa B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 september, 17:00
Plats:Sjöavallen
Tävling:
Matchnummer: 142202084
Samling:15:00, Bredstorp
Aktivitetsinfo: svara snabbt om ni kan, vi har ont om spelare i helgen så vi behöver veta för att kunna ta in spelare.

skulle behöva någon mer som kör
/Ledarna
På bortaplan blev Fredriksdal/Äng för svåra för TTU
2020-09-21 17:38
Nickduell i Fredriksdals straffområde
På söndagen åkte TTU till Sjövallen i Fredriksdal för att möta serieledarna Fredriksdal/Äng och som ni vet mönstrar TTU ett ungt lag i Div 3 och det är det fysiska spelet vi inte riktigt har vuxit in i än. Det var nog inte det bästa laget vi mött i serien men jag tror att vi såg den bästa spelaren vi mött här. Det är alltid roligt att se dom som sticker ut över mängden och med 4 mål och två assist så går det inte annat än att ta av sig hatten.
Vi hade ändå en rätt bra känsla inför matchen och ser man till första halvlek så gör vi det riktigt bra även om Fredriksdal hade lite mer av spelet så var det jämnt vilket fortsättningen skall påvisa. och de första 10 minuterna tyckte jag vi hade och skapade också en del oreda, Ida testade skott men Fredriksdals målvakt var rätt placerad och räddade.

I 13 minuten så presenterade sig Rebecka Karlsson för första gången och även om vi är relativt snabba så hade hon en växel till och gör här 1-0 vilket då inte kändes helt rättvist, efter detta hade vi vår vana troget lite stök i egna straffområdet men lyckas till slut rensa undan bollen.

I matchminut 23 så får TTU hörna och Medde lägger den fint och Michelle når högst och nickar in reduceringen till 1-1. I 37 minuten så kommer Maja igenom och testar skott men målvakten i Fredriksdal sträcker ut rejält och räddar. 

42 minuten så är det åter Rebecka i Fredriksdal som går förbi på kanten och skjuter men bollen tar i utsidan av stolpen, vi går till vila med 1-1 och som jag skrev i inledningen av referatet så kändes det rättvist även om Fredriksdal hade lite mer av spelet.

Vi snackar i halvtid om att det krävs ytterligare 45 minuter hårt jobb, som vi säger inför alla våra matcher så spelar det ingen roll vad det står på resultattavlan när matchen är slut så länge vi känner att vi gjort vårt bästa. Men redan 2 minuter in i andra så kommer Rebecka i Fredriksdal på kanten, bryter in och lägger en fin pass in till nr:2 i Fredriksdal Victoria Rostedt som bara har att sätta dit foten och vi har inte fått den inledningen vi ville ha i andra.

6 minuter senare så missar vi en rensning som skapar ett läge för Fredriksdal men Jullan räddar, i 57 minuten så är det åter dags för Rebecka att sätta sitt andra för matchen och vi har 3-1. Detta håller vi sedan fram till 75 minuten då Rebecka Karlsson utökar Fredriksdals ledning till 4-1, 3 minuter senare så gör hon också 5-1 och på stopptid så assisterar samma Karlsson till slutresultatet 6-1 och det är den andra målskytten i Fredriksdal Victoria Rostedt som får sätta punkt för matchen.

Ser man till helheten så var det Rebecka Karlsson som var den stora skillnaden och tycker kanske inte att resultatet målmässigt speglar matchbilden fullt ut men att vi förlorar mot ett bättre lag är klart. Vi gjorde vad vi kunde men räckte inte till idag.

Åter en bra insats av tjejerna som definitivt har framtiden för sig. 


//Ledarna

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner