SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Mullsjö IF (9-m)
4 - 3
Tranås FF/Torpa AIS
Mullsjö IF (9-m)4 - 3Tranås FF/Torpa AIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 21 augusti, 18:45
Plats:Idrottsparken, Sandhem A-plan
Tävling:
Matchnummer: 142401042
Samling:16:15, Bredstorp
Aktivitetsinfo: Vi åker buss, stannar på vägen hem och äter
Bottennapp för TTU i Mullsjö
2020-08-22 10:30
Räddning av Mullsjös målvakt
Känslan inför denna match var att vi skulle ha goda chanser att ta med oss 3 poäng hem men det ska spelas om det och när TTU inte kommer upp i närheten av vad vi kan så blir det naturligtvis inte enkelt att hämta hem dessa poäng, och vi ska heller inte ta ifrån Mullsjö denna seger då de gjorde det bra. Vi valde att börja med 3-5-2 och redan innan matchen kanske vi borde omvärderat detta då tjejerna innan domaren hade blåst igång matchen bestämt sig för att de inte kan spela så. Och bestämmer man sig redan innan att något inte fungerar så kommer det i 99 fall av 100 inte fungera.
Det finns mycket vi behöver ta med oss hem och fundera över och det främsta vi behöver jobba med är inställning. Men nog om det och mer om matchen. Vi är riktigt med då domaren blåser för start av första halvlek och redan i 5:e minuten så petar Amina fram bollen till Medde som går förbi och lägger in den i mål och vi har fått den start vi önskade och 0-1.

Minuten senare så lägger Siri en boll som går via Amina till Medde som sätter sitt andra och efter 6 minuter så har TTU 0-2. Men efter detta vet vi egentligen inte vad som sker men vi tappar helt, hamnar för långt ifrån och låter Mullsjö få tiden till att både vända upp och lägga fina passningar i djupet. och det är klart att det kommer straffa sig i längden och i den 26:e minuten så kommer det oundvikliga när vi tappar boll på mitten vilket skapar utrymme och vi är efter vilket skapar läget och Mullsjö tar vara på det genom Nr:4 Annie Friberg och det är reducerat 1-2.

6 minuter efter reduceringen får Mullsjö frispark i ett ganska bra läge och Jullan räddar men returen går ut till nr:5 i Mullsjö Alva Härnborg som bara behöver sätta dit foten och vi har oavgjort efter 32 minuter 2-2. I 34 minuten så är vi åter tillbaka på mitten och ger utrymme åt Mullsjö och tappar åter bollen vilket skapar även detta läge och Mullsjö har vänt underläge med 0-2 till 3-2 och det är åter Nr:4 Annie Friberg.

I slutet av första så kommer Medde igenom men får en rejäl tryckare i ryggen men håller sig på benen och sätter den i mål men innan detta så har domaren blåst straff vilket gör att målet inte räknas, TTU missar dock straffen och vi går till vila med 3-2 underläge.

Vi bestämmer att vi går tillbaka till 4-4-2 och snackar om att vi måste komma upp i det vi vet att tjejerna kan och efter lite väntan på att domaren skulle komma tillbaka efter vilan så kommer vi igång bättre de första 20 minuterna i andra och redan efter 3 minuter in i andra så får TTU sin andra straff och kändes inte som att det skulle vara straff men kanske att domaren kände sig lite skyldig efter att han blåste bort vårt mål i slutet på första, Lisa kliver fram och lägger den kyligt intill högra stolpen och vi har 3-3. Här hoppades vi väl att vi skulle göra vad Mullsjö gjorde i första att vända underläge till seger men som jag skrev så var vi med de första 20 minuterna  sen faller vi in i samma som i första att vi tappar boll är för långt ifrån i markeringarna.

En kvart in i andra så kommer Mullsjö igenom men skjuter i stolpen och sedan är det Mullsjö större delen av andra och i 84:e minuten så tappar vi på nytt markeringarna och vi låter Mullsjö få all tid i världen att vända och hitta de fina passningarna och de tar åter ledningen med 4-3.  Såg dock inte vem som gjorde målet för Mullsjö.

Som jag sa vi kan inte ta ifrån Mullsjö denna seger då de gjorde det riktigt bra men det är ändå en riktigt sur förlust då vi borde vunnit oavsett om vi inte kom upp i vår fulla potential eller inte. Men det krävs att alla tror på det och har rätt inställning och det var där vi föll igenom tyvärr.

Det är bara att bryta ihop och gå vidare och inte minst gratulera Mullsjö till 3 poäng

//Ledarna

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner