SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Nässjö ff
2 - 2
Tranås Fotbollförening
Nässjö ff2 - 2Tranås Fotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 maj, 17:00
Plats:Övrigt
Samling: 15:15 coop parkering
Oavgjort i Nässjö för TTU
2020-05-25 14:16
På söndagen var det åter dags för TTU att spela match och denna gång i Nässjö där vi mötte Nässjö FF F-16, regnet hängde väl i luften men det värsta regnet höll sig på lite avstånd. För vissa av tjejerna blev det match nr 3 på 4 dagar och det är klart att det påverkar. När det gäller Nässjö brukar det vara jämna och roliga matcher och dagens match bjöd på detta och dramatik ända in till slutet
Tycker att sett till hela matchen så hade vi ett litet spelövertag då Nässjö nästan uteslutande valde den långa bollen. När matchen drar igång så känns det som att vi är på hugget och skapar vår första målchans redan efter 3 minuter och detta efter inkast, inlägg och skott men det går över ribban.

Sedan väger matchen lite fram och tillbaka och Nässjö skapar några lägen och i efterspelet av en frispark i farligt läge för Nässjö så räddar Jullan bollen men Nässjö trycker in den i målet men det döms bort då Jullan hade båda händerna på den innan. I den 19 minuten kommer Nässjö i ett friläge men Elin är hack i häl och stör och avslutet går över. Efter detta så parkerar båda lagen på mittplan och det dröjer till den 35 minuten innan det händer något, det är Tranås som får frispark en bit in på anfallsplan och Siri lägger den mot mål men Nässjös målvakt kommer ut och plockar ner den.

När första halvlek blåses av så har vi 0-0 och det är jämt och tätt. Andra drar igång och båda legen verkar trivas på mittfältet då det mesta av spelet är just där, 57 minuter in i matchen så testar TTU skott och returen går till Lollo som skjuter utanför straffområdet och bollen går över målvakten och vi har 0-1.

I 66 minuten drar Siri på sig ett gult kort som inte är mycket att säga om då det är en tydlig dragning i tröjan. 3 minuter efter detta så gör vi en dålig hemåtpass vilket skapar ett friläge för Nässjö och det tar de till vara på och vi har 1-1. I 76 minuten så är det dags för TTUs andra gula kort i matchen och denna gång är det Erna som får det och här känns det som att domaren tappat matchen lite då det är mycket trashtalk och personliga påhopp på planen vilket är så tråkigt. I samband med detta så frå även en spelare i Nässjö gult kort.

När matchen kommer igång så kommer Nässjö i ett fint anfall och får till en klockren träff på bollen som seglar in precis under ribban och Nässjö har vänt till 2-1. Efter detta så trycker vi på rejält för att få till en kvittering och resterande tid av matchen så är det riktigt fysisk fotboll, till gränsen mot fult spel. Lollo blir rejält tacklad i ryggen som inte ens ledde till frispark som ett exempel. På övertid så får Medde en pass inne i straffområdet och får också en rejäl tryckare i ryggen och domaren blåser i pipan och pekar mot straffpunkten, Michelle kliver fram och lägger den lågt i högra hörnet helt otagbar för målvakten och det är reducerat till 2-2 vilket också bli slutresultatet.

Kan väl tycka att det var ett rättvist resultat med tanke på hur matchen såg ut.

TTU ger aldrig upp vilket är skönt.

//Ledarna 

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner