SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås Fotbollförening
3 - 0
IK Vista Ölmstad
Tranås Fotbollförening3 - 0IK Vista Ölmstad

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 maj, 17:00
Plats:Bredstorps IP Konstgräsplanen
Aktivitetsinfo: Samling kl 16 bredstorp.
ÖIS/Vista gästade TTU i helgen
2020-05-07 09:04
Något sent referat men den som väntar på något gott..... Ömsom sol, ömsom regn, efter en strålande dag under söndagen så väntade match mot ÖIS/Vista för TTU och det var i ett växlande väder då det efter en fantastiskt fin dag kom både regn och sol under matchen. Och även TTUs prestation följde vädret då vi efter en något krampaktig första halvlek spelade upp oss i andra, och det var inte avsaknad av målchanser heller. Första 20 minuterna i första så kom varken vi eller våra motståndare framåt utan vi valde att spela tillbaks bollen till samma yta som den kom ifrån och höll inte bredden utan det blev trångt.
Det är först i 27:e minuten vi lyckas skapa vår första chans då vi testar skott efter en fin boll i djupled från Michelle men målvakten räddar. Härifrån tar vi över spelet mer och mer och de chanser ÖIS/Vista skapar är vi oftast själva orsak till då vi inte väljer de enkla lösningarna. 31:a minuten kommer Alva igenom fint men målvakten kommer ut fint och räddar och ger Michelle chansen att gå på returen men även här lyckas målvakten sträcka ut rejält och rädda. I matchminut 34 så blir det rejält stökigt i ÖIS/Vistas straffområde och Alva lyckas passa bollen till Medde som tar chansen och sätter 1-0 till TTU.

Kan vara så att vi slappnar av lite efter målet och faller tillbaka till att välja lite för svåra alternativ och 2 minuter efter ledningsmålet så slår vi en felpass vilket ger ÖIS/Vista en jättechans att reducera men Jullan kommer ut fint och gör en jätteräddning. Efter detta står det och väger lite  och 1:sta halvleks sista minut så kommer TTU i anfall på mitten genom Kajsa som lägger en fin boll i djupet som Medde går fram på dribblar bort målvakten och lägger in 2-0 vilket också är resultatet efter halva matchen.

När andra startar har vi snackat om att vi måste hålla bredden och vara noggranna i besluten och det ser från start bättre ut än i första. redan två minuter in i andra så är det hands för ÖIS/Vista i straffområdet och vi får en straff, Alva S kliver fram och slår den hårt nere i vänstra hörnet, helt otagbar och vi har 3-0.

Efter detta ligger TTU på och i den 50:de minuten så testar Alva S skott men den går utanför, 2 minuter senare testar Kajsa skott men denna gång är målvakten med och räddar. Efter 56 minuter så skapar ÖIS/Vista en chans och det återigen när vi fattar fel beslut och får en vändning emot oss och det blir ett friläge för våra motståndare men Jullan kommer ut i rätt läge vilket stressar fram ett skott som går förbi Jullan men det skulle gått utanför och vi lyckas rensa undan bollen. I den 72:a minuten så går Evve på skott och som vanligt i våra matcher så är marginalerna inte riktigt med oss och detta skott tar i ribban.

Resultate står sig matchen ut och som helhet måste vi väl ändå säga att vi trots en krampaktig första halvlek så släpper vi inte till mycket bakåt och vi saknade inte chanser framåt och kunde gjort några mål till. Men en stabil insats och vi visar att vi kan spela fin fotboll

//Ledarna<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner