SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

IF Eksjö dam u
1 - 4
Tranås Torpa U
IF Eksjö dam u1 - 4Tranås Torpa U

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 maj, 17:00
Plats:Ränneborg
Samling:15:15, Coop parkering
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot Eksjö u(2003 eller yngre)
TTU mötte IF Eksjö Fotboll U på bortaplan
2020-05-11 10:37
På söndagseftermiddagen så var det dags för TTU att spela match igen, denna gången på Ränneborg som för dagen var mycket blåsigt. Det var IF Eksjö Fotboll U som stod för motståndet och det var TTUs första match på naturgräs vilket också skulle visa sig då vi gör vår sämsta match för säsongen. Spelet överlag blev för kort vilket gjorde det trångt över hela planen.
När matchen blåses igång så sätter vi press direkt vilket också gör att vi öppnar upp oss bakåt och känsliga för snabba omställningar och första chansen blir Eksjös då dom kommer förbi på kanten efter en omställning men skottet går i burgaveln. I den 15 minuten så drabbas Tranås av gult kort för dragning i arm/tröja. minuten efter detta så får Eksjö frispark i ett skapligt läge men den går över målet. 

Efter detta tycker jag ändå att vi tar över mer och mer och i den 18 minuten så går Alva S loss på sin kant och lägger ett fint inlägg och Medde kommer perfekt in i straffområdet och sätter dit foten och TTU tar ledningen med 0-1. efter 24 minuters spel så är det åter Alva S som går föbi på sin kant och denna gång testar hon skott, och det som verkar bli vårt kännetecken händer även i denna matchen, skottet går i ribban.

Efter 32 minuter får TTU frispark i skapligt läge, Siri kliver fram till bollen och lägger in den i straffområdet och Medde kommer fri och tunnlar målvakten och vi har 0-2. Vet inte om vi slappnar av lite efter detta för Eksjö kommer tillbaks och vi tar en del felbeslut och Eksjö får chansen 4 minuter efter vårt mål genom en misslyckad bakåtpass som ger Eksjö möjligheten att komma till skott men Jullan räddar. 3 minuter efter detta så är det åter Eksjö som kommer i anfall och vi väljer att backa ifrån istället för att gå på vilket ger utrymme till skott igen och även om Jullan är på den så är det så hårt att den går igenom och reduceringen är ett faktum. 1-2 står sig halvleken ut.

En första halvlek med motvind för TTU och vi pratar mycket om att vi bör försöka att vända spelet och nyttja våra kanter mer.

Och när andra halvlek drar igång sätter Eksjö högre press på oss vilket ställer oss lite grann och i den 52:a minuten så slår Eksjö en fin djupledsboll men avslutet går utanför. Även här lyfter vi oss efter detta även om Eksjö skapar ytterligare en chans men Jullan räddar den, efter 69 minuter kommer TTU till anfall på kanten genom Alexandra som lägger ett fint inlägg som går på en Eksjöspelare fram till Medde som placerar in den och vi har 1-3 och Medde har därmed gjort hattrick. 

Efter detta så växlar det lite chanser och farligast tror jag det blir i den 84:e minuten då Eksjö testar skott som Jullan jonglerar lite med innan hon får kontroll på den, i den 88 minuten så får TTU straff efter hands i straffområdet, Michelle kliver fram till bollen, tar lite ansats och placerar bollen lågt nere vid stolpen, helt otagbar och vi har 1-4 vilket står sig matchen ut.

Trots att vi inte gör vår bästa match och att Medde inte gör sin bästa match så vinner vi ganska komfortabelt och Medde gör hattrick.


//Ledarna

Ps. Bild från matchen kommer Ds.


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner