Tranås Fotbollförening

Bli medlem i Tranås Fotbollförening
Välkommen till Tranås Fotbollförening
Foto:Erik Hellqvist
Tranås Fotbollsförening bildades 1997 efter en sammanslagning av Tranås BoIS och
Tranås AIF.

Föreningen har över 700 spelare i åldrarna 5 år och uppåt som spelar i något av våra 26 lag.

På damsidan har vi ett samarbetsavtal med Torpa AIS som gör att vi har 3 lag under namnet Tranås FF/Torpa AIS

Föreningskläder
2021-02-22 10:12

Tyvärr kan vi inte ha någon fotbollsmässa på Bredstorp i år pga rådande pandemi.

Men träningarna är igång och förhoppningsvis kommer matcherna även igång i vår så våra medlemmar behöver föreningskläder och fotbollsskor.

Nu kan du beställa dina föreningskläder!

Beställ det direkt i datorn eller mobilen genom vår egna webbshop, tryck på länken.

Skulle ni behöva prova ut storlekar innan ni beställer så finns prover hos Intersport Tranås.

Leveranstiden just nu är ca 3-4 veckor från att ni lagt beställningen, för att säkerställa att ni får era kläder inom några veckor, beställ dina kläder innan 1 mars!

En annan viktig nyhet är att man måste vara club INTERSPORT medlem och inloggad för att få den angivna rabatten. Ni blir medlem här och samtidigt stöttar Tranås FF via denna länk.

22-27 februari har Intersport Tranås ”FOTBOLLSVECKA” i butiken med 25% RABATT på alla fotbollsskor och benskydd (gäller ord.pris)

Onsdag 24 februari kommer Adidas matchskor att finnas för utprovning och beställning i butiken (OBS! Endast denna dag)

Ledarkläder:

Alla ledarkläder beställs senast 27 februari, antingen genom mail till linda.fransson@intersport.se eller i butiken.

Ange namn, lag, produkter och storlek som önskas beställas.

Ledarkläder får varje ledare vart tredje år av TFF, i detta ingår träningsoverall & piké.

Idrottsskolan 2021
2021-02-03 17:04

Bredstorp öppnar
2021-01-14 18:51
Bredstorps konstgräs öppnar upp för träning för föreningar måndag 18 januari. Det kommer ställas stora krav på föreningen att följa riktlinjerna som finns så jag ber alla att följa dessa NOGA så att vi slipper att stänga.
Tranås FF har punktat upp vad vi skall tänka på.

• Håll avstånd
  • Aktiviteter i mindre grupper
  • Inte dela utrustning
  • Byta om och duscha hemma
  • Att resa individuellt till träning
  • Undvika 2-mål spel (närkontakt)
  • Allmänna toaletter finns nere vid bandyn (följ skyltar)
  • Inga föräldrar på plats
  • Har man förkylningssymtom stanna hemma
Detta gäller inför träning och efter

• Väntar på sin träning på läktaren (håll avstånd)
  • Ingång till träning använd mitten trappan mellan läktarna
  • Efter träning, gå ut vid trappan på din planhalva
Max antal lag/tid

• Seniorlag, Dam U och P05 1/2 plan var
  • F06/P06 och neråt 1/4 plan var
Tider som gäller från 1 feb

16.30 - 17.45
17.45 - 19.00
19.00 - 20.15
20.15 - 21.30

Jag ber er titta i huvudkalendern för se vilka tider som är tillgängliga, Ni får inte lägga in utan mitt godkännande.

Tider som ligger från 18 jan - till sista jan gäller

Tidsbokning

• Tidsbokning görs till kansli på telefon 070- 691 59 52
Skottning av plan