Välkommen till Tranås Fotbollförening
Foto:Erik Hellqvist
Tranås Fotbollsförening bildades 1997 efter en sammanslagning av Tranås BoIS och
Tranås AIF.

Föreningen har över 700 spelare i åldrarna 5 år och uppåt som spelar i något av våra 26 lag.

På damsidan har vi ett samarbetsavtal med Torpa AIS som gör att vi har 3 lag under namnet Tranås FF/Torpa AIS

Vilma spelar kommunal Cup med Smålandslaget
2018-11-05 12:00
Vilma Lindström har blivit uttagen i Smålandslaget för flickor födda 02. Dom kommer att spela en distriktsturnering i Kallinge 9-10 November.

Stort grattis Vilma och lycka till!
2018-10-19 10:10

Sponsorhuset
2018-02-23 08:59

Vad kul att flera av er har börjat stödja Tranås FF när ni ändå handlar eller bokar hotell på nätet. Det är otroligt viktiga intäkter som kommer genom era extra klick via Sponsorhuset. Du som handlar får också pengar tillbaka utan att det kostar dig något extra. Har du inte testat Sponsorhuset ännu? Gå in här och se hur enkelt det fungerar:
www.sponsorhuset.se/tranasff/bli-medlem

FAIRPLAY
2018-01-15 11:22

För oss inom Tranås FF var det en självklar sak att ansluta till idrottsuppropet ”FAIRPLAY”

Eftersom det här uppropet handlar om att spelreglerna ändrades under ”matchens gång” sommaren 2016, har flera i gruppen ensamkommande barn hamnat i kläm.

Vi inom Tranås FF jobbar mycket med integration av dessa ungdomar genom fotbollen. Tyvärr har vi fått se och uppleva på nära håll, hur de i många fall blivit behandlade på ett oschysst sätt!

Tranås FF är självklart partipolitiskt oberoende, men vi är för medmänsklighet och fair play. Vi anser att man ska följa FNs barnkonvention, därför har vi ställt oss bakom idrottsuppropet ”FAIR PLAY”

S.O

Urban Malm