Bli medlem i Tranås Fotbollförening
Välkommen till Tranås Fotbollförening
Foto:Erik Hellqvist
Tranås Fotbollsförening bildades 1997 efter en sammanslagning av Tranås BoIS och
Tranås AIF.

Föreningen har över 700 spelare i åldrarna 5 år och uppåt som spelar i något av våra 26 lag.

På damsidan har vi ett samarbetsavtal med Torpa AIS som gör att vi har 2 lag under namnet Tranås FF/Torpa AIS

2019-04-25 12:04

Tranås FF tillsammans med Sponsorhuset bjuder alla våra medlemmar på bio! Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en gratis biobiljett och stödjer Tranås FF med hela 50 kr! Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Tranås FF . Inget blir dyrare för dig som handlar, tvärtom. Börja använda Sponsorhuset och hämta din gratis biobiljett här: https://www.sponsorhuset.se/tranasff/intro/

Medlems/Deltagaravgift
2019-04-03 13:40
"Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, m.m. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella medlemserbjudanden direkt!"