SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Bli medlem i Tranås Fotbollförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Tranås Fotbollförening
Tranås Fotbollsförening bildades 1997 efter en sammanslagning av Tranås BoIS och
Tranås AIF.
 
Föreningen har över 700 spelare i åldrarna 5 år och uppåt som spelar i något av våra 26 lag.
 
På damsidan har vi ett samarbetsavtal med Torpa AIS som gör att vi har 2 lag under namnet Tranås FF/Torpa AIS
 
 
 
 
Grattis Tranås FF P08
2021-11-01 18:27

 Årets pristagare i Cemonis minnesfond 2021 är TFF P08

 

Stort grattis grabbar!

 

 

TILL LEDARE, SPELARE OCH FÖRÄLDRAR INOM TFF.
2021-08-27 15:09

Vi inom Tranås FF vill ge dig en klar bild av våra tankegångar och bakgrund till våra beslut i den svåra balansgången vad gäller hantering av covid-19. Som ideell förening har vi att tolka de olika riktlinjer, synpunkter och åsikter som finns - från föräldrar, spelare, förbund, media, kommun och myndigheter. Vi sätter spelarna i första rummet och förhåller oss naturligtvis till aktuellt läge i samhället.


FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

Folkhälsomyndigheten är tydliga med att idrott och motion är viktigt för folkhälsan och att träning är en prioriterad verksamhet även under pandemin. De skriver vidare att det är extra viktigt för barn och unga att kunna träffa andra och ha sociala aktiviteter. Att man som anordnare, och föräldrar, behöver göra detta möjligt genom information och anpassningar.


ANPASSNINGAR

Våra träningar och matcher bedrivs enbart utomhus. Vi har sedan våren 2020 haft restriktioner både vad gäller träningar och matcher. Omklädningsrum och duschar är stängda. Ett fåtal seniorspelare som kommer utifrån får tillgång till omklädningsrum. Vi vet att ni fotbollsspelare går miste om en stor del av den sociala delen med idrotten genom detta, men med tanke på situationen har vi gjort bedömningen att det är bäst för att minimera smittorisken. Vi uppmanar hela tiden till att hålla avstånd, att stanna hemma vid symtom samt att träningarna läggs upp på sätt som minskar köbildning och samlingar.


EXTRA ÅTGÅRDER FÖR LOKALT ANSVAR

Skolchefen i Tranås beslutade att skjuta på skolstarten för årskurs 8, 9 samt gymnasiet, på grund av ökad covid-smitta i åldersgruppen. Eftersom vi har stor ungdomsverksamhet så har vi också haft smittade i några av våra lag, men smittspårning har inte i något fall lett tillbaka till verksamhet hos oss. Vi tog som förening vårt ansvar och beslutade att pausa träningar och matcher för motsvarande årskullar under samma tidsperiod. När sedan skolan startade igen, gick vi tillbaka till läget vi hade innan.

 

SMÅLANDS FOTBOLLSFÖRBUND

Vi stängde även ner vår seniorverksamhet när vi fick vetskap om ett fall av covid-19 i herrlaget samt ett fall i damlaget. Det gjordes utökade tester i lagen, där vi tack och lov kunde konstatera att vi inte fått utbrott i trupperna. Smålands fotbollsförbund riktlinjer är att man får lov att skjuta upp matcher vid 5 smittade personer i ett lag. Vi valde att göra detta redan då vi hade 1 person som var smittad i respektive seniorlag.

 

Vi kommer även fortsättningsvis att bevaka den information som finns tillgänglig omkring oss, och vidta de åtgärder som situationen kräver. De beslut vi tar baserar vi på de riktlinjer och förordningar som finns.

Vår presentationsfolder är klar!
2021-05-19 15:12

Nu kan vi presentera vår nya folder!

I den kan du läsa om Tranås Fotbollsförening, vår värdegrund, information till dig som spelar fotboll, till dig som ledare och till dig som förälder med mera.

 

Trevlig läsning!

 

Länk till bläddringsbar fil

Länk till PDF-fil

BLI MEDLEM
Ladda ner våra appar
Nyheter från våra lag
 
Start 11:an
Samarbetspartner