Välkomna till Tranås FF:s nya hemsida!
Alla medlemmar ska gå in under "Medlemskap" (i menyn högst upp på denna sida) och registrera sig! Detta för att få ordning på medlemsregistret via nya hemsidan.

Ledare och spelare med detta formulär:
Uppdatering av medlemsuppgifter

Sponsorhuset
2017-12-12 14:34

Handla på Sponsorhuset - både du och Tranås FF tjänar på det!

Nu kan du stötta Tranås FF när du ändå ska boka hotell och handla på nätet.
Går du via vår sida på Sponsorhuset får du tillbaka en rabatt i riktiga pengar, som delas mellan föreningen och du som är medlem hos Sponsorhuset!
Exempel på butiker: Hotels.com, InkClub, Bodystore, CDON, Bokus och Booking!

Börja med att bli medlem här så får du 5 kr i bonus:

Ingen träning idag tisdag på konstgräset
2017-12-12 11:02
Ingen träning idag tisdag på konstgräset. Så länge det snöar sker ingen skottning.
Tranås FFs jullotteri 2017
2017-12-04 11:05
Under skyltsöndagen hade TFF sitt årliga jullotteri. Lotteriet gav ett jättefint tillskott till föreningen 9050:-. Bra jobbat.

Ett stort tack till våra stjärnsäljare, Leif Wigren, Kalle Samuelsson, Janne Gustavsson, Stefan Wik, Per Bergman och Kenneth Wigren.
Gräsroten
2017-11-28 23:31
Det här är Gräsroten

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det

Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.

Poäng förvandlas till pengar

När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du ”delat ut” stannar hos de föreningar du redan valt.

Spela hos Svenska Spel

Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Kostar inget att vara med

En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Du hittar alla anslutna föreningar här. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

I år fick vi in ca 12.000:- vilket är alldeles för lite tycker jag. Nu tar vi ett omtag och försöker sprida detta till alla TFF:are och TT:are för att främja våra ungdomar. Det finns grannföreningar som dragit in 5 ggr mer än oss. Så nu ut och värva svenska spel spelare.

Junior P18 Herr, 11/12 14:03
Junior P18 Herr, 11/12 10:45