Bli medlem i Tranås Fotbollförening
Välkommen till Tranås Fotbollförening
Foto:Erik Hellqvist
Tranås Fotbollsförening bildades 1997 efter en sammanslagning av Tranås BoIS och
Tranås AIF.

Föreningen har över 700 spelare i åldrarna 5 år och uppåt som spelar i något av våra 26 lag.

På damsidan har vi ett samarbetsavtal med Torpa AIS som gör att vi har 3 lag under namnet Tranås FF/Torpa AIS

Öppettider kansliet
2020-05-11 14:17
Dessa tider kommer kansliet vara bemannat tills vidare

Tisdag - Torsdag 12.00 - 16.00

Vid frågor mejla mig på tranasff@live.se så svarar jag så fort jag kan.
Ingen publik på barn och ungdomsmatcher
2020-04-27 12:45

Ingen publik på barn- och ungdomsmatcher

Med anledning av uppdaterade riktlinjer från SvFF rekommenderar Smålands FF samtliga föreningar i distriktet att be intresserad publik att avstå från att komma till de matcher som spelas.

Det förbud som finns mot deltagare vid offentliga tillställningar medger visserligen upp till 50 åskådare, men Smålands FF rekommenderar ändå föreningarna i distriktet att tydligt uppmana alla – förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget – att avstå från att närvara vid de matcher som arrangeras.

Anledningen är att helt utesluta risken för att för många personer samlas kring en match, och att arrangörerna ska slippa svåra gränsdragningar och bedömningar. Ofta spelas t ex flera matcher, med olika arrangerande föreningar på samma anläggning samtidigt, vilket kan innebära att svårhanterade situationer i förhållande till förbudet uppstår.

I grunden handlar naturligtvis allt om att så långt det är möjligt förhindra smittspridning – och färre personer närvarande runt en match innebär rimligtvis en lägre risk.

Vi har en skyldighet att förvalta den möjlighet att spela barn- och ungdomsmatcher – som vi trots rådande läge har fått förtroendet att göra – med största tänkbara ansvar. Självklart är det tråkigt för många föräldrar, släktingar och vänner att missa barnens matcher, men det är en i sammanhanget rimlig och nödvändig uppoffring som vi alla bör acceptera.

Smålands FF

Riktlinjer Corona from 22 april
2020-04-22 12:20

TFF följer riktlinjer/rekommendationer ifrån SmFF när det gäller hantering av coronapandemin för fotbollen. Detta innebär att matcher är tillåtna från barn födda 2002 och yngre(om bägge lagen vill) om resorna är på ett maximalt avstånd  av egna kommun + grannkommun eller likvärdigt avstånd inom länet.

För Tranås FF innebär det ca 10 mil enkel resa. Vi följer givetvis övriga riktlinjer i samband med resor/matcher.

Omklädning sker hemma för både hemma och bortalag. Detta följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer att inte använda allmänna omklädningsrum.

I övrigt gäller naturligtvis myndighetens rekommendationer om max 50 personer vid sammankomster, att tänka på så att det inte blir för många kring era matcher.

// Styrelsen Tranås FF