Tranås Fotbollförening

Bli medlem i Tranås Fotbollförening
Välkommen till Tranås Fotbollförening
Foto:Erik Hellqvist
Tranås Fotbollsförening bildades 1997 efter en sammanslagning av Tranås BoIS och
Tranås AIF.

Föreningen har över 700 spelare i åldrarna 5 år och uppåt som spelar i något av våra 26 lag.

På damsidan har vi ett samarbetsavtal med Torpa AIS som gör att vi har 3 lag under namnet Tranås FF/Torpa AIS

Bredstorp öppnar
2021-01-14 18:51
Bredstorps konstgräs öppnar upp för träning för föreningar måndag 18 januari. Det kommer ställas stora krav på föreningen att följa riktlinjerna som finns så jag ber alla att följa dessa NOGA så att vi slipper att stänga.
Tranås FF har punktat upp vad vi skall tänka på.

• Håll avstånd
  • Aktiviteter i mindre grupper
  • Inte dela utrustning
  • Byta om och duscha hemma
  • Att resa individuellt till träning
  • Undvika 2-mål spel (närkontakt)
  • Allmänna toaletter finns nere vid bandyn (följ skyltar)
  • Inga föräldrar på plats
  • Har man förkylningssymtom stanna hemma
Detta gäller inför träning och efter

• Väntar på sin träning på läktaren (håll avstånd)
  • Ingång till träning använd mitten trappan mellan läktarna
  • Efter träning, gå ut vid trappan på din planhalva
Max antal lag/tid

• Seniorlag, Dam U och P05 1/2 plan var
  • F06/P06 och neråt 1/4 plan var
Tider som gäller från 1 feb

16.30 - 17.45
17.45 - 19.00
19.00 - 20.15
20.15 - 21.30

Jag ber er titta i huvudkalendern för se vilka tider som är tillgängliga, Ni får inte lägga in utan mitt godkännande.

Tider som ligger från 18 jan - till sista jan gäller

Tidsbokning

• Tidsbokning görs till kansli på telefon 070- 691 59 52
Skottning av plan

• Vaktmästarna kommer att jobba med 1 person kvällstid/helger och då kommer vinteridrotterna i första hand (Bandy, ishockey) vilket kan medföra att konstgräsplanen är ospelbar

Ha det nu jättebra alla!

Patrik Blom Tranås FF
Kansli stängt
2020-11-04 22:57
Under rådande Covid-19 är kansli stängt.
Kansli kan nås via mejl eller telefon, se nedan.

Klubbchef
Patrik Blom
070-691 59 52 / 076-046 60 99
tranasff@live.se

Skärpta riktlinjer kring Covid-19
2020-11-04 13:01
Skärpta råd för Jönköpings län

Folkhälsomyndigheten har den 3 november beslutat om skärpta allmänna råd i bla. Jönköpings län. Restriktionerna är desamma som meddelades för andra regioner förra veckan.

De skärpta råden gäller bland annat idrotten och innebär att föreningar i de berörda regionerna fram till och med den 24 november ska avstå från att genomföra matcher och träningar. Undantag gäller för de högsta fotbollsserierna samt träning för barn och unga födda 2005 och senare.

Under pandemin har vårt fokus varit att minska smittspridningen av coronaviruset, och samtidigt på ett ansvarsfullt sätt genomföra den fotbollsaktivitet som är möjlig under rådande omständigheter. Vi ska följa beslut, anvisningar och rekommendationer från svenska myndigheter och vara beredda att agera utifrån deras riktlinjer. Svensk fotboll har tagit ett stort ansvar och det är viktigt att vi fortsätter göra det.

Folkhälsomyndigheten (FHM) har nu, i samråd med smittskyddet i de nämnda regionerna, beslutat om skärpta allmänna råd som gäller omedelbart och i vart fall fram till och med den 24 november. Beslutet grundar sig i den snabba ökningstakten i spridning av covid-19 i regionerna, vilken gett ett ökat antal intagna i sjukvården samt smittspridning på särskilda boenden.

Vi uppmanar alla fotbollsföreningar i Jönköpings län att ta sitt ansvar och följa dessa skärpta allmänna råd som – efter förtydliganden från FHM och Riksidrottsförbundet – innebär följande för fotbollen:

• Föreningar ska under denna period avstå från matcher, inklusive träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. Detta gäller både fotboll och futsal.
  • Undantag gäller för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Spelare och ledare uppmanas att undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning samt att byta om hemma. Om möjligt bör träningen genomföras utomhus.
  • Undantag gäller också för lag i de högsta serierna (OBOS Damallsvenskan, Allsvenskan, Superettan, Elitettan, Ettan Södra, Ettan Norra, Svenska Futsalligan samt kval till Ettan), där särskilda protokoll tillämpas.
Uppskjutna matcher och aktiviteter

SmFF har beslutat att skjuta upp all utbildningsverksamhet året ut, det gäller t.ex. tränarutbildningar och tematräningar.

SmFF och SvFF har beslutat att skjuta upp samtliga matcher i Småland fram till den 24 november (undantaget matcher i OBOS Damallsvenskan, Allsvenskan, Superettan, Elitettan, Ettan Södra och Ettan Norra, Svenska Futsalligan samt kval till Ettan).
Detta gäller:

• RFL
  • Futsal Dam div 1
  • Futsal Herr div 1
  • Futsal Herr div 2
  • Futsal P18
  • Futsal F15
  • Futsal P15
  • Ligacupen P16, P17 och P19
  • Distriktslagsmatcher
  • Träningsmatcher som involverar föreningar från Jönköpings Län

Fortsatt max 50 personer vid allmänna sammankomster i Jönköpings län
Länsstyrelsen i Jönköpings län har beslutat att hålla fast vid ett publiktak på 50 personer och det gäller för alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i Jönköpings län, inklusive fotbollsmatcher. Inskränkningen gäller t o m den 24 november. Det undantag för sittande publik om max 300 personer, som regeringen beslutat om och som annars börjar gälla den 1 november, kan tills vidare alltså inte tillämpas vid fotbolls- eller futsalmatcher som arrangeras i Jönköpings län.

Ladda ner våra appar
Herr, 16/12 15:15