Bli medlem i Tranås Fotbollförening
Välkommen till Tranås Fotbollförening
Foto:Erik Hellqvist
Tranås Fotbollsförening bildades 1997 efter en sammanslagning av Tranås BoIS och
Tranås AIF.

Föreningen har över 700 spelare i åldrarna 5 år och uppåt som spelar i något av våra 26 lag.

På damsidan har vi ett samarbetsavtal med Torpa AIS som gör att vi har 2 lag under namnet Tranås FF/Torpa AIS

2020-02-20 17:15
Kom och spela fotboll med Tranås FF och Tranås BoIS i det "blå huset" uppe i Stoeryd med start vecka 10.

Välkomna!
Fotbollsmässa
2020-02-20 09:29

Tranås FF "årets ungdomsförening i Småland 2019"
2020-02-11 16:02

Motivering

Tranås FF

Tranås FF bedriver fotbollsverksamhet med starkt fokus på ungdomsarbete och utveckling. I Tranås FF:s likabehandlingsplan har alla rätt att trivas, känna sig trygga och utvecklas. Föreningen har fått ett uppsving på ungdomslag i seriespel med
30 anmälda lag inför säsongen 2020. I en tid när det är svårt att behålla våra ungdomar har Tranås FF bland annat lyckats få ihop 30 stycken spelare i P05/04. Under 2019 gjorde föreningen ett uppsving med att utbilda sina ledare i alla ungdomslagen. I de minsta lagen är kravet att alla ledare ska gå minst Tränarutbildning C och högre upp i åldrarna krävs att minst ett par ledare har Tränarutbildning B. I Tranås FF är alla välkomna och föreningen har jobbat och jobbar flitigt med integration och särskilt ensamkommande flyktingbarn. Nyckelord i Tranås FF är respekt, lika värde och personligt ansvar.