Välkommen till Tranås FF Herr 2019

Robin förlänger!
2020-01-24 10:00
Robin förlänger sitt kontrakt med TFF!!
Tranås FF förlänger med ytterligare en spelare från förra årets trupp.
Inför förra säsongen valde bandyprofilen att lägga skridskorna på hyllan och plocka ner fotbollsskorna. Efter 15 mål på fem matcher i Asby IF så valde Robin att testa lyckan i Tranås FF. Robin kom in som en frisk fläkt och gjorde 8 mål på 15 matcher. Nu väljer Robin alltså att förlänga sitt kontrakt med Tranås FF över säsongen 2020. Vi i sportgruppen är mycket nöjda med att vi kunde få Robins påskrift ännu en gång.

Kommentar från Kalle Erlandsson
En riktig härlig fredagsnyhet!
Robin är en riktig striker, extremt fin tajming i huvudspelet och en riktigt målskytt. Utöver att han är en riktigt duktig fotbollsspelare, så är han en riktigt go kille i omklädningsrummet.
Sämst i laget på FPL.

Kommentar från Robin Elardt Östh
Vi ska tillbaka //10
Christo förlänger!
2020-01-13 08:59
Christo förlänger!!!
Vi startar veckan på bästa sätt! Christo Bimuala har valt att förlänga sitt kontrakt med Tranås FF över säsongen 2020. Vi i sportgruppen är mycket nöjda med att Christo har valt att förlänga sitt kontrakt då han är en viktig spelare i både omklädningsrummet och på plan.

Kommentar från Kalle Erlandsson
Fantastisk kul att Christo väljer att förlänga hos oss – En riktig glädjespridare i omklädningsrummet och en riktigt duktig fotbollsspelare. Stark på huvudet, har en vilja att alltid vilja ha bollen, en spelare som är riktigt jobbig att möta för motståndarna.
Fystränare klar!
2020-01-07 10:00
Joachim Myhr klar som fystränare!
I mellandagarna blev det klart med en ny fystränare till herrlaget under kommande säsong. Joachim Myhr ansluter till tränarteamet. Joachim är ett bekant ansikte för er som följt Tranåsfotbollen de senaste åren. VI hälsar Joachim varmt välkommen till Tranås FF,

Kommentar från Kalle Erlandsson
Riktigt kul att Myhr har skrivit på som fystränare. Han har redan visat ett stort engagemang under våra samtal. Myhr kommer individanpassa fysträningen med fotbollen i fokus. Välkommen!