Tranås Fotbollförening

Välkommen till Tranås FF Herr 2020

2020-03-30 10:48

Hej alla TFF:are därute.

Herrlaget har beslutat med tanke på utvecklingen av Covid-19 och den förskjutna seriepremiären att ta 2 veckor ledigt.
Detta är en förebyggande åtgärd och om 2 veckor så kommer vi ta ett nytt beslut beroende på hur situationen är.

Var försiktiga under dessa tider, tvätta händerna ofta och ta hand om varandra.

// Kalle Erlandsson med ledarstab och spelare.

Referat: Tranås Fotbollförening - Ekhagens IF
Referat Tranås FF - Ekhagens IF
2020-03-16 13:49

Tranås FF 3-0 Ekhagen

Lördag igen och dags för näst sista genrepet inför seriepremiären, för dagen gästar Ekhagen.

En för ovanlighetens skull kall men fin vårdag så pratar vi innan matchen om försvarsspelet, hur vi ska ligga rätt och hur vi ska arbeta tillsammans både offensivt och defensivt.

Referat: Mjölby AI FF - Tranås Fotbollförening
Referat
2020-03-07 16:46
Här kommer ett kort referat från för dagen inlånade coach.

Vi möter ett Mjölby med otroligt många bra spelare som troligen kommer vara med och kriga om serieguldet i trean i år.
Tycker ändå vi står upp bra med våra förutsättningar. Vi bygger detta lag på lång sikt och med spelare som bor eller har anknytning till Tranås.

Mjölby har det mesta av bollinnehavet i första halvlek där vi får jaga bra jäkla mycket, men ändå tycker jag att vi gör det helt ok. 1-0 till Mjölby efter första.

Andra halvlek gör vi en del byte, Hugo, Östh eller Isak kvitterar vem det var vet dom bara själva. Jag tror att det kan vara ett ögonbryn från Östh eller Isak. Mjölby fortsätter att ha mycket boll men jag tycker vi gör en bättre andra än första.Kul att se.
Mjölby gör 2 mål i andra och vinner välförtjänt med 3-1.

Denna match var otroliga kliv framåt jämfört med Gullringen senast. Idag jobbade ni föredömligt hela laget, kul att se (coacha)

Plusbetyg:
Hannes (15 år), Östh (bra mycket äldre), Ludde, Christo, Isak och Danne